Coșul de gunoi este unul dintre cel mai insalubre obiecte din casa fiecăruia.

Desigur, fiind special destinat pentru strângerea gunoiului, este normal ca mirosul să reprezinte o adevărată problemă. Multe gospodine se confruntă cu problema urât mirositoare și fac tot posibilul pentru a găsi un remediu. 

Produsele de curățare fie sunt mult prea costisitoare, fie nu oferă rezultatele promise. Din fericire, există bicarconatul de sodiu, aliatul numărul unu al gospodinelor în lupta cu mizeria și mirosurile neplăcute. Pentru a curăța coșul de gunoi și a scăpa de mirosul urât, trebuie doar să ai la îndemână bicarbonatul de sodiu, apă și lămâie. Iată cât de simplu poate fi să scapi de mirosurile neplăcute.

Bicarbonatul de sodiu te scapă de mirosul neplăcut al coșului de gunoi

colaj substantial

Cu siguranță mirosul neplăcut din coșul de gunoi îți dă și ție mari bătăi de cap. Este una dintre cele mai enervante probleme, mai ales atunci când nu găsești nicio soluție pentru a scăpa de el.

Noi îți punem la dispoziție unul dintre cele mai simple trucuri pentru alungarea mizeriei și a mirosului.

Ai nevoie de jumătate de zeamă de la o lămâie, câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu și puțină apă. Amestecă toate ingredientele într-un bol mic. Curăță coșul de urmele de gunoi și cu ajutorul unei cârpe întinde compoziția în tot coșul de gunoi.

colaj substantial

Lasă să acționeze preț de 10-15 minute. Apoi freacă bine cu ajutorul unui burete și clătește cu apă. Vei observa cât de ușor este să scapi de mirosul neplăcut al coșului de gunoi.

Bicarbonatul de sodiu, ajutorul de nădejde al gospodinelor

Despre acest ingredient știm că are extrem de multe întrebuințări. Este de un real ajutor în lupta mizeriei și a mirosurilor neplăcute.

Majoritatea gospodinelor obișnuies că îl folosească pentru a spăla bine fructele și legumele, dar și hainele din mașina de spălat.