Reclamă

Corina Chiriac și Virgil Atanasiu și-au petrecut câțiva ani în America, unde au avut parte de lucruri inedite. Viața de peste ocean era destul de diferită, iar artista a cunoscut și văzut lucruri noi. După câțiva ani s-au întors în țara și ghinioanele s-au ținut lanț.

Corina Chiriac și soțul ei, Virgil Atanasiu au locuit în America timp de cinci ani în anii ’90. Partenerul ei deținea mai multe companii peste ocean, iar solista a mers împreună cu el. Deși nu s-au întors cu bani în țară, artista s-a bucurat de tot ce a cunoscut și au ajutat-o să crească în acei ani. Și-a dat seama că locul ei nu este printre străini și s-a întors pe meleagurile natale.

„Nu (nu îi pare rău n.r), pentru că nu am venit cu bani de acolo, dar am venit cu multă cunoaștere. Mi s-a deschis foarte mult orizontul minții. Și când am înțeles că nici eu, nici Vigil – Dumnezeu să îl ierte!- nu o să facem prea mulți purici pe acolo, am zis că eu mă duc acasă.”, a spus Corina Chiriac.

Sursa foto; Social media

Corina Chiriac s-a luptat cu depresia după ce a ajuns în România

Corina Chiriac s-a întors după cinci ani în țară și aici s-a luptat cu depresia, având mai multe probleme într-un scurt timp. În 1994 tatăl ei a decedat, apoi a urmat cea care i-a dat viață. Artista nu a scăpat din ea de ghinion și a avut nevoie de o operație, după au urmat mai multe probleme pentru soțul ei. Acea perioadă a făcut-o mult mai puternică pe aceasta și a reușit să treacă peste toate încercările.

„Vreo câțiva ani. A fost greu…Tata a plecat în ’94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r) Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă. În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r).”, a mai spus Corina Chiriac.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro