Reclamă

Despre Andra Măruță se cunosc foarte multe detalii, însă puțini știu lucruri despre situația amoroasă a artistei. Atunci când vine vorba despre partenerii cântăreței, multă lume se întreabă câți au fost la număr. Însă, spre norocul fanilor, aceasta a mărturisit ceea ce majoritatea vor să afle.

Te întrebi câți bărbați a iubit Andra de-a lungul timpului? Ei bine, celebra artistă a dezvăluit totul într-un vechi interviu. Înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță, Andra nu a fost o femeie singură, ba din contră. Iată câți parteneri de viață a avut solista.

Câți parteneri a avut Andra Măruță

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu acordat unui post de radio, Andra dezvăluia câți iubiți a avut înaintea actualului soț, Cătălin Măruță. Se pare că aceasta nu a fost implicată în prea multe relații, pe motiv că era cam… rușinoasă!

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, explica Andra

Câți iubiți a avut Andra, înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță. Artista a spus totul „pe șleau”, fără menajamente
Social Media

Care a fost cel mai cunoscut iubit al Andrei

Unul dintre cei mai cunoscuți foști parteneri ai artistei este Dragoș, un fost membru al trupei Groove. Relația lor a durat doi ani și jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, spuneau apropiați ai cuplului de atunci.

La acea vreme, Dragoș mărturisea: „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro