Reclamă

Luat la rost pentru atitudinea detașată pe care o are în Thailanda și pentru faptul că mereu stă retras de grupul de pe insula lui, Alex de la „Insula Iubirii” a devenit un adevărat personaj.

Recent, Alex a devenit celebru și pe TikTok, acolo unde postează extrem de des diverse clipuri fie haioase, fie din viața lui de zi cu zi. De această dată, Alex s-a filmat într-o ipostază total neașteptată, care i-a luat prin surprindere pe oamenii care-l urmăresc pe rețeaua de socializare.

Alex de la „Insula Iubirii”, filmat în timp ce spală toaleta și vorbește despre Teodora

Așa cum vă spuneam, Alex a fost filmat într-o ipostază destul de amuzantă, mai ales pentru un bărbat. Spălând toaleta, Alex a început să mărturisească faptul că Teodora este în Thailanda, cu ispitele masculine.

„Sunt Alex de la Insula Iubirii și spăl WC-ul. Soția mea e în Thailanda, cu ispitele”, a spus Alex, pe un ton extrem de serios.

@treidetrefla #SPĂL ♬ sunet original – Trei de Trefla

Ispita Ali și Alex, întâlnire de gradul 0 la bonfire

Luni, la „Insula Iubirii”, Alex și ispita Ali s-au întâlnit pentru a discuta despre Teodora. Soțul tinerei de numai 19 ani a mărturisit că ispita a fost extrem de insistentă cu Teo, în timp ce Ali i-a mărturisit acestuia că nu este destul de bărbat și că tot ce vrea este să o țină pe ea sub papuc.

Sunteți curioși? A fost ok. A venit și Ali, mă așteptam. A fost un bărbat matur, inteligent. Mi-au arătat ce nu a fost montat. Am văzut și clipuri în care Teodora a zis că nu o deranjează diferența de vârstă”, a spus Alex, după întâlnirea cu Ali Habron.

„Nu am niciun fel de dezechilibru, nu judec nimic din ce am văzut și am auzit. Vine Ali în cameră când doarme singură, o mângâie și ea acceptă, după vine și ea către el și după adorm împreună”, a mai completat acesta.

 

Replica ispitei Ali Habron nu a întârziat să apară

Nici Ali nu s-a abținut de la comentarii și l-a taxat dur pe Alex, soțul Teodorei.

„M-a dezamăgit Alex foarte mult, nu mi s-a părut bărbat, el nu crede în acest test. El crede că toate cuplurile sunt puse aici ca să ne facă să picăm în ispită”, a spus Ali.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro