Reclamă

Cititul în cărți sau ghicitul în cărți este una dintre cele mai populare metode la care românii apelează, atunci când vor să-și afle viitorul. Există numeroase persoane care consideră că pot citi în cărți gândurile, vorbele și chiar viitorul unui om.

Dacă unii oameni aleg să apeleze la această metodă pentru a afla ce se va întâmpla în viața lor, alții blamează și nu sunt deloc de acord cu aceste practici pe care le consideră, mai ales, neortodoxe.

Ce spune Biblia despre ghicitul în cărți

Astăzi vom afla, împreună, ce spune Biblia despre ghicitul în cărți. Dacă și tu ai obiceiul de a merge la anumite persoane pentru a beneficia de acest lucru, află că nu este deloc bine să încerci să-ți cunoști viitorul mai devreme decât Dumnezeu ți-l poate pune în cale. Biblia este categorică atunci când vine vorba de astfel de practici care sunt considerate vrăjitorii.

„Dacă cineva se duce la cei ce cheamă pe morţi şi la ghicitori, ca să curvească după ei, ‘mi voi întoarce Faţa împotriva omului aceluia. Și-l voi nimici din mijlocul poporului lui.” (Levitic 20:6)

„Dar dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort, sau se îndeletniceşte cu ghicirea, să fie pedepsiţi cu moartea. Să-i ucideţi cu pietre: sîngele lor să cadă asupra lor.”  (Levitic 20:27)

„Saul a murit, pentru că s-a făcut vinovat de fărădelege faţă de Domnul. Al cărui cuvînt nu l-a păzit. Și pentru că a întrebat şi cerut sfatul celor ce cheamă morţii.N’a întrebat pe Domnul: de aceea Domnul l-a omorît, şi împărăţia a dat-o lui David, fiul lui Isai.” (1 Cronici 10:13-14).

Îți place să te duci să-ți ghicești în cărți? Ce spune Biblia despre acest obicei - e mai rău decât te așteptai!
pixabay.com

Ce poziție ar trebui să aibă credincioșii cu privire la ocultism

„În casa ta să nu fie niciodată un aşa om care să-ţi dea sfaturi , nici cărţi cu aşa tematică , nici programe audio sau video , radio sau TV .

Nu accepta revistele care sunt pline de prezicătore  , ghicitoare sau clarvăzătoare , medium sau astrolog .Mulţi vrăjitori spun că se ocupă cu magia albă , şi ei fac dor bine . Însă Biblia nu face nici o diferenţă . Oamenii au inventat aceste noţiuni doar că să pară buni . Dar tot vrăjitori sunt !!!

Cuvântul lui Dumnezeu are tot ce este necesar pentru tine şi mine .

Căci el trebuie să fie desfătarea sufletuli tău : „Căci înţelepciunea va veni în inima ta, şi cunoştinţa va fi desfătarea sufletului tău;” (Proverbe 2:10)”, se arată pe alexcurbet.wordpress.com.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro