Reclamă

Adolescenții nu mai sunt deloc așa cum erau înainte. Acum, banul este la putere, iar dacă nu îl ai, nu ești deloc cool. Anne Bagu este una dintre tinerele devenite virale pe TikTok, platforma de socializare care a ajutat multe persoane să devină celebre.

Câți bani câștigă, lunar, Anne Bagu

Anne Bagu nu se poate plânge deloc. Deși încă micuță, șatena face singură, pe lună, mii de euro.

„Cât faci tu pe lună?”, a fost întrebată Anne Bagu, în cadrul unui podcast.

„Nu știu, depinde de lună…”, a răspuns Anne.

„Nu știu, cea mai bună lună a ta”, a continuat tiktokerul să o întrebe pe dansatoare.

„Cea mai bună lună? 5000, 6000…de euro. Eu sunt mulțumită. Gen, am 17 ani, nu e ca și cum sunt obligată acum să îmi câștig banii singură. Dar pentru mine este bine”, a spus Anne Bagu, cu sinceritate.

@inpersoana @annebagu30 #inpersoana #annebagu #podcast #fy #fyp ♬ Stranger Things – Kyle Dixon & Michael Stein

Dansatoarea de 17 ani, implicată într-un scandal monstruos

Anne Bagu a fost ținta jignirilor și a glumelor din mediul online, după ce, pe TikTok a început să circule un filmuleț rușinos cu aceasta și Petre Ștefan, unul dintre cei mai tineri rapperi din industria muzicală românească. În clipul video respectiv, Anne nu a fost surprinsă în cele mai decente ipostaze.

Se pare că, la momentul respectiv, dansatoarea a încercat să se apere, susținând că imaginile cu pricina au fost trucate și că cea din videoclip nu este ea, de fapt. TikTok-ul a explodat, la propriu, atunci când toată lumea a început să facă glume pe seama șatenei de 17 ani.

Cu toate acestea, nu mulți sunt cei care pot să spună, cu subiect și predicat, faptul că Anne Bagu a fost cea din imagini. Multe dintre variantele clipului video sunt prelucrate, blurate, așa că este foarte greu să-ți dai seama dacă este sau nu, într-adevăr, Anne în el. Până una alta, adolescenta de bucură de un succes colosal în domeniul în care activează, iar după cum a povestit chiar ea, și sumele pe care le încasează sunt colosale!


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro