Reclamă

În urmă cu mai bine de 20 de ani, surorile Manuela și Liliana Fedorca formau trupa Elixir și aveau mare succes la public, însă au decis să se orienteze către alte domenii de activitate. Lili Fedorca a mărturisit că nu a renunțat la pasiunea pentru muzică, dar în prezent activează în cu totul alt domeniu. Din ce își câștigă acum traiul? 

Lili Fedorca este de profesie psiholog

Surorile Lili și Manuela Fedorca făceau furori în urmă cu 20 de ani, dar au decis să ia o pauză de la lumea mondenă, mai ales Lili Fedorca. Fosta artistă s-a reprofilat și s-a implicat într-un domeniu total diferit. Aceasta este de profesie psiholog de mai bine de 10 ani. Deși a dispărut din atenția publicului, Lili Fedorca nu și-a pierdut farmecul și arată mai bine ca niciodată.

„De peste 10 ani sunt și psiholog clinician. Am absolvit Facultatea de Psihologie și apoi un master în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Poate suna complicat dar, pe scurt, folosind știința și vocația, pe care o am, reușesc împreună cu clienții mei să repar, să corectez și să îmbunătățesc aspecte ce țin de psihicul uman.

Ședințele de terapie sunt individualizate, în funcție de problema în cauză și de tipul de client.Scopul meu, ca psiholog, fiind acela de a deschide calea acestora către o viață mai frumoasă, plină și armonioasă, în ciuda tuturor provocărilor din ce în ce mai multe și mai complexe cu care toți ne confruntăm în zilele noastre”, a detaliat aceasta pentru ego.ro.

foto: social media

Și-ar dori să revină pe micile ecrane

În trecut, Lili Fedorca a fost prezentatoare TV, ea moderând emisiunea „Zodia Fluturelui”, la postul Euforia TV. Cu toate acestea, ea dorul televiziunii și și-ar dori să revină în atenția publicului. Liliana Fedorca are un băiețel, pe nume Luca, în vârstă de 13 ani

„Da, mi-ar plăcea să realizez o emisiune tv pe teme de psihologie, cu invitați și cu soluții reale pentru problemele reale din viața oamenilor”, a mai spus fosta solistă, pentru sursa citată anterior.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro