Reclamă

Vestea că Sorina, prima iubire a lui Nicolae Guță este extrem de bolnavă, a luat pe toată lumea prin surprindere. Manelistul Tzancă Uraganu nu a rămas nici el indiferent și a contribuit cu o sumă colosală pentru a o ajuta pe aceasta să depășească problemele de sănătate.

Imediat după ce s-a aflat de faptul că Sorina este grav bolnavă, mai mulți maneliști s-au mobilizat și au început să contribuie cu sume după buzunarul fiecăruia. Printre aceștia s-a numărat și Tzancă Uraganu. Artistul nu a rămas indiferent la drama Sorinei, așa că a băgat mâna în buzunar și a încercat să ajute așa cum a putut.

Câți bani i-a dat Tzancă Uraganu, Sorinei, pentru problemele de sănătate ale acesteia

Potrivit mărturisirilor acestuia, manelistul a trimis 10.000 de lei către Sorina, în lei, euro și lire. Cu toate acestea, la ea au ajuns numai 75.000 de lei. Însă Tzancă este convins de faptul că și restul vor ajunge acolo unde trebuie.

„Bună dimineața. M-am trezit mai devreme și am văzut un TikTok cu sora mea Sorina unde spune că a primit 75 de milioane de la mine. Nu trebuie să-mi mulțumești, de la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Eu am trimis la băiatul ăsta care se ocupă de mine 100 de milioane și au ajuns 75 și chiar acum mi-a zis băiatul ăsta al meu că dolarii, vreo câteva sute, nu au fost primiți la bancă”, a spus Tzancă Uraganu, pe TikTok.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sorina

Prima iubită a lui Nicolae Guță se zbate între viață și moarte. Femeia este ținută la pat cu un aparat respirator, după cum a mărturisit chiar Tzancă Uraganu. Sorina, prima soție a cântărețului de muzică de petrecere, Nicolae Guță, are grave probleme de sănătate. Femeia are nevoie de un transplant care se poate efectua numai la o clinică renumită din Turcia. Însă, pentru această intervenție dificilă, are nevoie de bani.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro