Reclamă

Vedetele din România adoră mașinile de lux. Cele mai multe apariții din showbizul românesc nu se dau în lături să-și achiziționeze bolizi care costă nu mai puțin de 100.000 de euro. Chiar dacă te așteptai sau nu la ele, vă asigurăm că acestea se plimbă pe șoselele din capitală cu cele mai tari bijuterii pe patru roți.

Ruby se plimbă cu o mașină de lux

Este una dintre cele mai celebre artiste din România. Cântăreața nu ezită să-și satisfacă toate poftele, iar atunci când vine vorba de bani, Ruby nu se uită sub nicio formă la sumele pe care le scoate din buzunar. Acestea sunt de-a dreptul exorbitante, iar dovada o face chiar bolidul scump pe care îl conduce. Solista „rupe” în două șoselele din București cu o bijuterie pe patru roți în valoare de 200.000 de euro.

Ce mașini de lux preferă vedetele din România. Garajul lor valorează mai mult decât casa unui român de rând
social media

Anda Adam conduce un bolid extrem de scump

Nici Anda Adam nu se lasă mai prejos. Chiar dacă mașina ei nu valorează 200.000 de euro, aceasta nu își face apariția pe șoselele din Capitală cu orice bolid, ci cu unul care valorează nu mai puțin de 100.000 de euro. Mașina artistei face parte din categoria celor de ultimă generație și nu trece cu siguranță, neobservată în trafic.

Delia preferă mașinile mari

Delia este fără doar și poate una dintre cele mai bogate artiste din România. Cântăreața și în același timp jurata „iUmor” nu-și face nicăieri apariția fără SUV-ul 4X4 care este mai mult decât confortabil. Blondina preferă mașinile mari și încăpătoare, ceea ce nu e de mirare. E lesne de înțeles că Delia alege luxul și spațiul de care are nevoie pentru a defila ca o adevărată „regină”.

Bianca Drăgușanu schimbă mașinile „ca pe șosete”

Drăgușanca schimbă adesea bijuteriile pe patru roți pe care le conduce. Niciuna nu valorează mai puțin de 100.000 de euro. În ultimii ani, fosta asistentă Tv și-a achiziționat mașini care fac parte din categoria marilor branduri auto. Printre acestea se numără un Rolls Royce și un GLE Coupe. Semn că vedeta noastră își face bine treaba!


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro