Reclamă

E timpul pentru distracție și relaxare, așa că v-am pregătit un banc bun care să vă descrețească frunțile și să vă redea energia de care aveți nevoie. Povestioara haioasă ilustrează viața unui cuplu proaspăt căsătorit. Cei doi au parte de un dialog extrem de caraghios care cu siguranță vă va stârni râsul și buna dispoziție. 

Nu mai lungim preludiul și vă dorim spor la râs! Vă garantăm că veți reuși să deveniți printre preferații amicilor voștri sau chiar centrul atenției în familie dacă le veți dezvălui acest banc selectat din cele mai bune colecții de glume de pe internet.

Bancul de duminică

Mirele și mireasa pleacă în luna de miere. Ceea ce se întâmplă acolo te va face să râzi în hohote și îți va deschide apetitul pentru umor.

În luna de miere, mirele decide să-i arate chiar de la-nceput miresei unde-i e locul în căsnicie. Își scoate chiloții, i-i aruncă și zice răspicat:

– Pune-ți-i!

Încurcată, mireasa ripostează:

– Dar nu-mi vin chiloții tăi!

Atunci, el îi dă o replică pilduitoare:

– Deci nu uita că eu sunt cel care va purta veșnic chiloții în familia asta!

Mireasa-și scoate și ea chiloții și i-i aruncă cu aceeași cerință:

– Îmbracă-i!

El spune:

– Da’ eu n-am cum să intru în chiloții tăi!

– Și nici n-o să intri, dacă nu-ți schimbi atitudinea!

Bancul zilei / În luna de miere, mirele decide să-i arate chiar de la-nceput miresei unde-i e locul în căsnicie. Își scoate chiloții, i-i aruncă și zice răspicat
pixabay

Alte bancuri comice

O tipa îi scrie iubitului aflat în Armată:

“Dragă John, nu mai pot continua această relație. Distanța dintre noi este prea mare. Trebuie să recunosc că deja te-am înșelat de 2 ori de când ai plecat și nu cred că este corect pentru nici unul dintre noi. Îmi pare rău. Te rog să îmi trimiți înapoi poza cu mine pe care ți-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky.”

Soldatul cu sentimentele rănite și ochii înlăcrimați le-a cerut tuturor camarazilor săi orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite și amante.

Pe lângă poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strâns de la prietenii lui.

Le-a strâns și le-a trimis:

“Dragă Becky, îmi pare rău dar nu-mi pot aminti care ești”.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro