Reclamă

Luna iunie nu vine deloc cu vești bune pentru unul dintre nativii zodiacului. Va traversa o perioadă foarte proastă din punct de vedere profesional, căci norocul nu va fi deloc de partea lui. Ultimele luni au fost sub semnul incertitudinii pentru mai multe semne zodiacale care fie au pierdut o persoană dragă, fie au experimentat tot felul de neplăceri din cauza faptului că Mercur a fost retrograd.

Prima lună de vară vine cu vești dezastruoase pentru una dintre zodiile horoscopului. Aceasta va trăi una dintre cele mai grele încercări posibile. Mai exact, va rămâne fără loc de muncă și nimic nu va mai fi ca înainte.

Săgetătorii rămân fără loc de muncă în luna iunie

Nativul ghinionist al zodiacului care va rămâne fără loc de muncă în luna iunie este Săgetătorul. Din mai multe motive, acesta va experimenta, în perioada ce urmează, eșecurile pe bandă rulantă. În primul rând, concedierea va atrage după sine probleme financiare extrem de mari. În al doilea rând, problemele financiare vor veni cu alte neplăceri și în viața de familie. Săgetătorii nu vor fi înțeleși de partenerul de viață în această perioadă și, implicit, nici nu vor avea parte de sprijinul lui, motiv pentru care tristețea va fi cu atât mai mare.

Zodia care va rămâne fără loc de muncă în luna iunie. Toate planurile i se vor da peste cap!
pixabay.com

Luna august le aduce nativilor Săgetător numai bucurii

Dacă în prima lună a verii Săgetătorii vor trece prin acest episod dramatic, iată că astrele se vor alinia pentru ei în luna august și vor avea parte numai de bucurii. O veste primită din partea celor dragi pe care o așteaptă de ceva vreme, un nou job sau alte oportunități neașteptate! Cam acestea sunt oportunitățile care vor bucura Săgetătorii. Mai mult, bărbații Săgetător vor avea parte, în luna august, de o mare bucurie pe plan familial, iar femeile vor găsi marea dragoste, potrivit specialiștilor în domeniu.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro