Reclamă

Gesturile interzise se fac în dormitor, însă multe dintre vedetele noastre au uitat că se află în locuri publice și hormonii le-au dat mari bătăi de cap! Astăzi vă prezentăm 5 cupluri din România care nu au mai ținut cont de nimic.

Cupluri celebre care au dat „sângele în clocot”, în public

1. Cosmina Păsărin și DJ Pagal
Cei doi nu au mai ținut cont de nimic pe plajă, în văzul tuturor. Nu doar temperaturile de la mare au fost insuportabile, ci și hormonii care i-au făcut să dea frâu liber fanteziilor. În timp ce bruneta era întinsă pe șezlong, iubitul nu a mai putut aștepta să se retragă împreună în camera de hotel, așa că nu s-a sfiit să o sărute pe aceasta direct pe sân.

2. Ruby și Adrian
Nici cei doi n-au fost mai cuminți. Aflați la un eveniment cu ștaif, n-au mai ținut cont de nimic. Potrivit cancan.ro, Ruby a fost apucată de fund de iubitul său, Adrian, cel alături de care a mers și în „Asia Express”.

Top 5 cupluri din România care au dat „sângele în clocot”, în public. S-au iubit fără jenă în văzul tuturor
social media

3. Adrian Ropotan și Raluca Ogică
Tot cu hormonii întinși la cote maxime, cei doi au fost surprinși în plină stradă în timp ce aveau gesturi intime. Adrian n-a mai ținut cont de faptul că se aflau în public și a apucat-o pe Raluca de…sâni!

4. Loredana Chivu și Prințesa Berceniului
Loredana Chivu este cunoscută pentru lipsa de inhibiții pe care o afișează atât în social media, cât și la eveniment. Aflată într-o noapte într-un club de fițe din buricul Capitalei, blondina a lăsat rușinea acasă și a fost protagonista unui moment pe care toți bărbații ar fi vrut să-l privească. Mai exact, Prințesa Berceniului a atins-o cu limba pe Loredana Chivu pe buze, iar blondina nu a părut deranjată de acest aspect.

5. Alina Plugaru și Laura Andreșan
Cunoscute amândouă pentru aparițiile incendiare și mai mult fără haine decât cu ele, Laura Andreșan și Alina Plugaru obișnuiau să facă, în „vremurile bune”, show-uri de zile mari. La un moment dat, cele două au fost fotografiate în timp ce se sărută cu mare patos. Imaginea a rămas adânc întipărit în imaginația bărbaților care cu siguranță au savurat momentul muuult timp de la apariția acestuia.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro