Reclamă

De-a lungul timpului au fost scoase la iveală numeroase jocuri și practici neortodoxe pentru pasionații de ocultism. Pe TikTok s-a viralizat recent un videoclip în care este explicat, pas cu pas, un astfel de joc pe care niciodată nu trebuie să-l joci.

Jocurile sunt, de cele mai multe ori, modalități de relaxare și de interacțiune cu cei din jurul tău. Cu toate acestea, există și anumite jocuri pe care niciodată nu trebuie să le joci. Pentru că, odată începute, nu le mai poți opri decât atunci când este prea târziu.

Cum se joacă unul dintre cele mai periculoase jocuri din lume

Îți vine să crezi sau nu, există jocuri pe care nu ar trebui să le începi niciodată. Totuși, dacă te macină curiozitatea și vrei să vezi dacă se întâmplă ceva sau nu, tiktokerii au început să viralizeze tot felul de informații. Care mai de care mai îndreptate către această zonă a ocultismului. Unul dintre cele mai creepy jocuri posibile se numește „Scaunele”. Regulile acestuia au fost explicate în lux de amănunt de către un cunoscut tiktoker, specializat în oferirea de astfel de informații. Acest joc este menit să acceseze 3 dimensiuni. Pentru a juca, ai nevoie de 3 scaune, două oglinzi, o lumânare și o cameră întunecată unde nu trebuie să intre lumina.

Scaunele trebuie să fie așezate într-un triunghi, iar oglinzile pe două scaune. Astfel încât atunci când stai pe scaun, să nu-ți poți vedea reflexia decât cu coada ochiului. La ora 3:33 dimineața trebuie să aprinzi lumânarea să să te așezi pe scaunul liber. Fără să privești în cele două oglinzi și fără să te uiți la lumânare. Dacă toate regulile au fost respectate, vei putea comunica cu tine însuți, din alte dimensiuni. Orice ar fi și oricât de curios și incitant ți s-ar părea, specialiștii recomandă să nu încerci niciodată astfel de jocuri, căci nu se știe niciodată ce pot aduce cu ele, odată începute.

@alekdinu.creppy #fy #viral #goviral #foryoupage #romania #moldova #5pasidebine #groaza #scary #creppy #alekdinu ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro