Reclamă

Bombă în lumea mondenă! George Burcea a făcut primele declaraţii despre zvonul despărţirii de Andreea Bălan! După ce mai multe semne păreau că indică o ruptură definitivă între cei doi, soţul Andreei Bălan a izbucnit în direct şi a spus tot!

Invitat în platoul emisiunii Agenţia VIP, George Burcea a auzit pentru prima dată de la moderatorul Cristi Brancu citatul postat de Andreea Bălan pe social media. Reacţia actorului a fost uimitoare!

George Burcea a explicat că este într-o perioadă foarte plină din punct de vedere profesional, iar persoana care ar trebui să răspundă la întrebările legate de acel citat este doar Andreea Bălan.

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…”, a spus George Burcea.

Actorul a precizat că problema divorţului n-ar trebui să se pună în spaţiul public decât atunci când el sau Andreea ar veni în faţa oamenilor şi ar spune că se întâmplă! Din punctul lui de vedere, acele surse apropiate ale lor care au vorbit despre divorţ n-ar trebui băgate în seamă.

„Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile”, a mai explicat actorul.

Referitor la faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe social media, George Burcea a răspuns: „Cine a spus că noi doi ne-am urmărit vreodată?”.

„Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă”, a mai completat actorul.

Un alt semn era… lipsa verighetei. George Burcea a explicat că „verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro