Reclamă

Viorel și Veronica, pe numele ei ”de scenă”, Vulpița, au ajuns să fie cele mai virale personaje de la noi, după ce și-au spus povestea în fața întregii țări, care pe parcurs a luat o altă întorsătură. Dacă acum sunt celebri și deja știu cum stă treaba cu televiziunea, priviți cum arătau înainte cei doi soți.

Veronica și Viorel Stegaru au reușit în doar câteva zile să ajungă în topul celor mai cunoscute personaje de la noi din țară, iar asta doar poveștii pe care și-au spus-o în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1. Totuși, întreaga lor întâmplare a luat cu totul o altă întorsătură și mai bine de 5 săptămâni sunt zilnic în cadrul emisiunii pentru a face noi dezvăluiri.

Pentru că viața de vedetă cere sacrificii, Viorel și Veronica au avut parte de mai multe schimbări radicale de-a lungul celor cinci săptămâni, fiecare a primit un alt look, dar și noi ținute cu care au captat imediat atenția, lucruri care nu s-au mai întâmplat până acum în viața lor.

Ei bine, până să ajungă la București, cazul lor a fost preluat de o televiziune locală care a mers chiar la ei acasă pentru a primi detalii legate despre ”violul” Vulpiței.

Cei doi abia dacă mai sunt de recunoscut. Viorel și Veronica arătau cu totul altfel, cu căciulă în cap, cu haine total altele față de cele cu care sunt acum la TV și cu multe, multe emoții și foarte timizi.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro