Reclamă

Andreea Marin a rămas, de-a lungul timpului, în atenția presei prin numeroasele realizări în lumea televiziunii, dar și datorită proiectelor caritabile în care se implică personal, constant. Este mereu prezentă la evenimente de top și are apariții de-a dreptul impecabile, necontestate de nimeni.

Știe să-și aleagă cu grijă ținutele, astfel încât nimeni să nu-i poată găsi, niciodată, un cusur din punct de vedere vestimentar. Și, desigur, mereu poartă o geantă la ea, asortată ținutei pe care o alege, în funcție de eveniment și hainele pe care le îmbracă.

Ce are Andreea Marin, de fapt, în geantă? Cu siguranță nu te așteptai la asta

Dacă unele dive se feresc atunci când vine vorba de a deschide poșetele în public, Andreea Marin nu a avut nicio problemă să se supună unei astfel de provocări. „Zâna” Surprizelor a acceptat să le arate tuturor ce are în geantă, la evenimente. Înainte de a intra în direct la Kanal D, Andreea Marin și-a deschis geanta și le-a arătat tuturor ce conține aceasta. Un detaliu, însă, a atras atenția. O bijuterie superbă, cu înaltă valoare sentimentală pentru celebra moderatoare.

„Deci, în primul rând, un mic portofel. E normal să aibă fiecare. Cheia mașinii, dezinfectantul, pe care îl am mereu în forma aceasta mică. O măscuță, un ruj și o bijuterie-talisman. E o bijuterie specială, atunci când atingi această bijuterie cu telefonul, apare fotografia fetiței mele, o port cu mine mereu.”, a spus Andreea Marin.

@starlovveib♬ sunet original – Angela

 

Andreea Marin, totul despre conceptul inedit de bijuterii-talisman

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre bijuteriile inedite care au o mare valoare sentimentală pentru ea. Inovația Anyoli ( în traducere din sanscrita Anyoli înseamnă mesagerul lui Dumnezeu) face ca tehnologia de ultimă oră să însuflețească bijuteriile. Atunci când atingi pandantivul cu telefonul tău, pe ecran apare ceea ce ai încărcat în prealabil foarte simplu, în câțiva pași, în acel obiect pretios. Fie un video emoționant, fie o suită de fotografii cu semnificație aparte, fie un document. De pildă, poți încărca Biblia într-o cruce și o poți citi pe ecranul telefonului tău și off-line, în avion de pildă, când nu ai net.

Rămâne la pagina la care ai reușit să ajungi. Poți încărca un link, de asemenea. Poți dărui o astfel de bijuterie și să dăruiești un mesaj de suflet odată cu ea. Eu am făcut asta pentru fiica mea, poartă bijuteria oriunde s-ar afla și mama îi este astfel aproape. Pe www.anyoli.ro se explică foarte simplu și clar cum poți face asta, rapid. E o inovație minunată și am lansat-o, printr-un eveniment minunat, la Creative Hub Voice&Visibility. Acesta este locul la care am muncit timp de 2 ani pentru a fi impecabil și inedit, pentru evenimente aparte”, a spus vedeta, pentru cancan.ro.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro