De-a lungul timpului au apărut mai multe informații că Betty Stoian și actuala parteneră a tatălui ei nu sunt în relații bune.

În urmă cu o săptămână Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre, iar fiica artistului a fost alături de cei doi.

Betty Stoian le-a fost alături celor doi și chiar le-a cântat pe scenă la marele eveniment. Aceasta se bucură pentru tatăl său și actuala soție deoarece formează o familie fericită. Cântăreața a spus ce relație are cu Roxana Dobre și a închis gura multor curioși.

Fiica lui Florin Salam a mărturisit că ea și Roxana se înțeleg foarte bine și sunt apropiate. Totodată, nu înțelege de ce anumite persoane le vorbesc de rău, considerând că ele nu sunt prietene.

„Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre. Spre deosebire de oamenii care vorbesc fel și fel de chestii despre noi, ne înțelegem foarte bine.”, a spus Betty Stoian pentru Click.ro.

La nunta celor doi, manelistul le-a făcut o declarație și a mărturisit că este un om împlinit. Florin Salam a primit de la Dumnezeu o soție superbă care să îi semene fiicei sale. Cele două s-au pupat atunci pe gură, în semn de iubire și respect, iar acest gest a șocat pe mulți internauți care  au văzut totul.

Sursa foto: Social media

Betty Stoian despre nunta tatălui ei

Betty Stoian a fost alături de tatăl ei și de Roxana Dobre la marele eveniment. Cei doi au avut o cununie de plajă, apoi petrecerea s-a mutat într-un club din Mamaia și totul a pers perfect. Muzica a fost pe cinste, toată lumea s-a distrat, iar mirii au fost mai fericiți ca oricând.

„A fost foarte obositor. Am avut parte de foarte multe energii și, oarecum, a fost așa, o zi obositoare. Așa-i la nuntă. Am avut emoții pentru tata. M-am simțit ca și cum aș fi trecut eu prin sentimentele alea. Avea emoții, dar tata știe cel mai bine să le stăpânească. El când e foarte emoționat, pare calm. S-a controlat foarte bine. Mi-a plăcut că s-a odihnit. A fost o muncă să se trezească de dimineață, să se pregătească.”, a mai spus Betty Salam.