Nicola și Mihai Alexandru s-au despărțit în urmă cu 15 ani și încă nu au o relație bună. Cei doi vorbesc doar despre copii lor și consideră că fiecare are viața sa.

Nicola și fostul soț au fost căsătoriți timp de 17 ani, din 1990 până în 2007. În timpul mariajului s-au născut cei doi copii, iar artiștii au trebuit să păstreze legătura. Cât timp au fost format un cuplu, au colaborat și pe plan muzical, dar după despărțire, totul s-a năruit.

Cei doi foști soți vorbesc doar despre creșterea copiilor, fără să aducă în discuție alte subiecte și consideră că așa este cel mai bine. Fiecare dintre ei are propria sa viață.

„Nu mai colaborez cu fostul soț, nu că am avea ceva unul cu celălalt, vorbim. Dar vorbim numai despre copii, şi doar atunci când este cazul. Fiecare are viața lui.”, a spus Nicola pentru Click!

Nicola și-ar dori ca fiul ei să ajungă un solist

Fiul lor, Jonathan este încurajat să urmeze o carieră de solist, dar el are alte planuri. Deși a studiat canto clasic, el nu și-ar dori să ajungă în fața publicului.

„Noi avem doi copii, dar și eu, şi el mai avem câte unul, aşadar fiecare are câte trei copii. Maria și Jonathan sunt ai noștri. Maria este foarte bună la muzică, iar Jonathan este și actor, și compozitor, vrea să meargă pe partea de compoziții.

Avem discuții cu el, pentru că are o voce excepțională, a făcut canto clasic și noi îi spunem că trebuie să fie în față, dar nu ne înţelegem cu el, vrea să fie în spatele scenei. E foarte bun în ceea ce face, însă până la urmă lăsăm lucrurile să se așeze, pentru că nici mie nu-mi plăcea să mi spună părinții ce să fac. Și eu îmi doream să fac altceva. E foarte încăpățânat, fiind Scorpion. Și e mai bine să îl lăsăm în pace, să se așeze el singur pe drumul lui., a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Social media

Nicola are planuri mari

Nicola va împlini anul acesta frumoasa vârstă de 54 de ani și se îngrijește de felul în care arată. Ea face sport în mod frecvent și are grijă de ea. La partea de carieră, are și un plan din care să câștige mai mulți bani. Pe lângă spectacolele și evenimentele la care va merge, își dorește să-și deschidă o școală de canto.

„Am mai făcut ore de canto și mă pregătesc în eventualitatea în care îmi voi deschide o școală de canto. Acum cel mai mult îmi doresc să cânt, pentru că mi-a lipsit foarte mult scena în pandemia asta. Pregătesc noi piese, o să lansez în curând ceva nou, am compus și eu câte ceva.”, a mai completat Nicola.