Reclamă

Cu siguranță vă era dor de un interviu amuzant al reporterilor care cutreieră meleagurile țării pentru a le adresa românilor diferite întrebări. V-am obișnuit cu articole despre cei de la Vox Populi care au străbătut aproape fiecare sat din România și s-au oprit la diferite porți pentru a pune întrebări simple sătenilor. Ați râs copios și v-ați distrat pe cinste. 

Acum e rândul altor reporteri din aceeași breaslă care s-au oprit într-un oraș din țară și au întrebat o doamnă dacă se protejează în timpul actului sexual, dar și dacă aceasta are amant. Răspunsul femeii a fost de proporții, iar videoclipul s-a viralizat rapid în mediul online. Internauții s-au prăpădit de râs și de această dată. Ba mai mult, o mulțime de oameni au rămas uimiți de ceea ce a putut să spună aceasta.

Femeia care a făcut „ravagii” pe rețelele de socializare după ce a dat răspunsuri de proporții despre viața intimă

Femeia s-a „dezbrăcat” de inhibiții și a răspuns cu toată sinceritatea atunci când reporterul i-a pus întrebări destul de intime. Directă și nestând pe gânduri, aceasta a spus că nu se protejează în timpul actului sexual, căci e căsătorită. Ba mai mult, atunci când i s-au bătut apropouri despre amant, aceasta nu s-a dat în lături să nu dea de înțeles că ar avea amant sau că nu ar accepta să întrețină relații intime cu acesta.

REPORTER: Dumneavoastră vă protejați?

FEMEIA: Nu mă protejez, că sunt căsătorită și…

REPORTER: Bine, dar pe lângă soț, știți cum e…amantul ține căsnicia!

FEMEIA: Da, este bine, într-adevăr.

REPORTER: A, deci pe aici, pe colo, mai încălcați treaba asta

FEMEIA: Ca fiecare…

@papici.juice♬ sunet original – JuiceTattoo???

Întregul eveniment a declanșat milioane de hohote de râs pe rețelele de socializare, acolo unde clipul a devenit viral instant. Internauții încă se minunează de românii noștri și de mentalitatea lor. Cu toate acestea însă, dacă nu ar fi ei, umorul și distracția ar pieri cât ai zice „pește”!


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro