Reclamă

Culiță Sterp se află printre susținătorii Biancăi de la Puterea Dragostei și a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare pentru cei care în ultimele zile au aruncat cu pietre în Bianca.

Culiță Sterp se implică în scandalul sexual la momentului și dă de înțeles că este de partea Biancăi. După ce a văzut imaginile compromițătoare cu Bianca întreținând raporturi intime cu fostul ei iubit, Culiță Sterp a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Cântărețul de muzică de petrecere a intervenit în scandalul sexual al momentului, după ce a primit mai multe mesaje de la susținătorii lui. Într-un mesaj pe contul lui de Instagram, Culiță a explicat că el nu judecă comportamentul Biancăi și nici restul oamenilor nu ar trebui să o facă.

Culiță Sterp intervine în scandalul sexual al momentului. Mesajul postat pe Instagram care a fost distribuit masiv
Culiță Sterp s-a scandalizat după ce a văzut valul de ură care a izbucnit în mediul online în urma apariției filmelor pentru adulți cu Bianca Comănici în rolul principal. Artistul a postat un mesaj tranșant pe o rețea de socializare. Cu toate că el a menționat că nu îi apărarea concurentei de la Puterea Dragostei, mai mulți fani i-au dat dreptate și au distribuit masiv mesajul.

„Ați înnebunit toți cu Bianca de la Puterea Dragostei cu filămrile alea, am primit foarte multe mesaje. Fraților, fiecare e liber să facă ce vrea cu viața lui, eu o am o singură întrebare pentru fetele care râd de ea: voi nu faceți exact la fel? Exact asta faceți și voi doar că nu sunteți filmate! Nu mai judecați că nu sunteți sfinte niciuna! Nu îi iau apărarea Biancăi, dar cine suntem noi să judecăm? Dumnezu ne judecă pe fiecare!”, a scris Livian la Instastory.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro