Reclamă

Carmen Şerban este una dintre cele mai reprezentative voci de la noi din ţară. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ce studii a terminat artista. Cu siguranţă nu te-ai fi gândit la asta!

Carmen Şerban are 48 de ani şi este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate. A promovat dintotdeauna muzica de petrecere, umplând sufletele tuturor cu energia şi pozitivismul ei.

Chiar dacă a fost mereu pe scenă, artista nu şi-a neglijat niciodată studiile. A făcut Liceul de Muzică Ion Vidu din Timișoara, însă nu a avut cum să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, deoarece îşi dorea foarte mult să se lanseze în lumea muzicii, potrivit spuselor ei: „La vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani”.

Cu toate acestea, nu s-a lăsat şi, în cele din urmă, blondina şi-a luat examenul de bacalaureat şi s-a hotărât să continuie cu facultatea. Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion.

Puţini sunt cei care ştiu că, după ce şi-a terminat facultatea, vedeta a făcut şi masterul, obţinând o diplomă de scenarist şi regizor, în urma absolvirii Şcolii de Televiziune Tudor Vornicu din Capitală.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro