Reclamă

Chef Cătălin Scărlătescu se pregătește să deschidă porțile noului său restaurant. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat înainte de a pleca în „America Express”, chef-ul a declarat că după ce se va reîntoarce în țară va deschide noua locație.

Cătălin Scărlătescu a întâmpinat de-a lungul timpului mai multe probleme birocratice. Din acest motiv a tot amânat deschiderea noii sale locații din București.

Având în vedere că în acest moment, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru se află în „America Express”, l-a pus pe celebrul bucătar în imposibilitatea de a-și deschide restaurantul. Acesta ar fi trebuit să lipsească timp de mai mult timp, însă nu și-a dorit acest lucru. Prin urmare, inaugurarea restaurantului este programată după jumătatea lunii iulie.

„Ce să fac dacă muncesc?”

Sursa: Social media

„Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă. Nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie cam așa îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?” a declarat pentru VIVA! Scărlătescu.

„Veți găsi doar ce îmi place mie..”

Cât despre preparatele ce se vor regăsi în meniu, chef Scărlătescu spune că sunt feluri de mâncare numai unul și unul. Juratul emisiunii „Chef la cuțite” își propune să le servească celor ce îi trec pragul restaurantului feluri de mâncare diferite pe care chiar bucătarul le-a încercat și de care a rămas impresionat în călătoriile sale.Printre bunătățile din meniu, se va regăsi și un fel de brânză pe care un prieten de-al bucătarului o importă din Cipru.

„Prietenul meu importă brânză din Cipru și din Grecia. Nu am vrut să zic nimic despre ea până nu m-am dus în Cipru, până nu i-am cunoscut pe cei care o fac. Brânza asta nu se topește pe grătar! Bineînțeles că o veți regăsi în meniul din restaurant. În meniu veți găsi doar ce îmi place mie.

O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot! Am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim.” a spus Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro