Reclamă

Aurelian Temișan și partenera sa, Monica Davidescu formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbizul autohton. Au o relație de aproape două decenii și se cunosc de și mai mult timp. Cei doi se înțeleg foarte bine și au câtrva secretele pe care le aplică pentru acest succes. 

În ultima vreme tot mai multe cupluri, atât din țară, cât și de peste hotare anunță că se despart, Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt tot mei fericiți împreună. Cei doi au știu mereu să păstreze echilibrul relației și nu au avut conflicte mari care să genereze ideea unei despărțiri.

Ei s-au căsătorit în urmă cu 16 ani, dar relația a început în urmă cu 28 de ani, când erau tineri și dornici de distracție împreună. Secretul unei căsnicii de durată este timpul petrecut împreună și activitățile pe care le fac. Actorul a recunoscut că alături de partenera sa a făcut multe lucruri și încă nu a terminat. Mereu sunt pregătiți pentru ceva noi și astfel, relația lor se îmbunătățește mereu.

„Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.”, a declarat Aurelian Temișan pentru Spectacola.

Sursa foto: Instagram

Aurelian Temișan a împlinit 50 de ani

De curând, Aurelian Temișan a împlinit vârsta de 50 de ani și recunoaște că se simte foarte bine. Acesta este mulțumit de toate realizările sale și își dorește să aibă cât mai multe proiecte care să-l împlinească. Le promite fanilor tot ce este mai bun fiindcă starea sa fizică este una de excepție.

„Așa cum scriam și în postarea pe care o făceam la ora 00:00, pentru că am făcut o postare de suflet, pe care am simțit-o până în adânc, îmi doresc să multiplic 50-ul ăsta și să fiu la fel de echilibrat, de lucid, de în formă ca acum. Cu asta am spus tot. Mă simt foarte bine și mă simt undeva imediat după debutul carierei. În sensul că sunt gata să dau ce e mai bun și nu a fost dat până acum. ”, a mai spus în interviu.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro