Reclamă

Trupa L.A făcea furori în anii 2000 și ridicau săli întregi în picioare. Erau artiștii cei mai în vogă, fiind extrem de apreciați și faimoși. Nu exista petrecere fără „Ochii tăi,” iar piesele lor erau ascultate de toată lumea. Câțiva ani mai târziu, trupa s-au destrămat, iar membri ei s-au îndreptat către alte domenii.

L.A a fost formată din Liciu Vârciu, Aurelian Ciocan și Adrian Zainea care au avut o mulțime de hit-uri la începutul anilor 2000. În 1999 au lansat primul album „Femeia” care s-a vândut în peste 600.000 de exemplare, fiind un record la acea vreme. Ei aveau concerte atât în țară, cât și peste hotare și erau ascultați peste tot.

În ciuda succesului pe care l-au avut în 2005 au ales să se destrame și să meargă pe drumuri separate. Liviu Vârciu a rămas în continuare pe micile ecrane și în această industrie, iar ceilalți colegi ai săi s-au dus către alte domenii care le fac plăcere.

Sursa foto: Social media

Ce s-a întâmplat cu membri formației

Liviu Vârciu a rămas în atenția publicului și primind pe mâna mai multe emisiuni. Foștii săi colegi s-au orientat către alte domenii și au părăsit industria muzicală.

Aurelian Ciocan în vârstă de 42 de ani a renunțat la muzică după ce trupa s-a desființat. El s-a mutat în Constanța, orașul său natal, unde și-a deschis o firmă de termopane și este implicat în agricultură. Îi face plăcere noile activități pe care le desfășoară.

Adrian Zainea și-a dorit să rămână în industria muzicală, dar norocul nu a fost de partea sa. El a deschis un studio muzical care nu a mers prea mult timp. A închis studioul și s-a mutat în Anglia unde a devenit bucătar. Unul dintre visurile sale este să aibă propriul său restaurant pe care să-l gestioneze. Privind viața de familie, a trecut printr-o divorț, dar s-a recăsătorit cu Ramona în anul 2012.

„Am avut un studio în Bucureşti, dar care nu a mers foarte bine din cauza pirateriei. Într-un an, de Crăciun, am plecat în Anglia, la nişte prieteni. Mi-a plăcut foarte mult şi am decis să rămân şi să urmez cursurile unui colegiu pentru a deveni bucătar, fiindcă întotdeauna mi-am dorit să am propriul restaurant. Acum lucrez ca bucătar secund într-un pub, dar vreau să mă întorc acasă şi să-mi deschid acolo propriul restaurant”, a declarat Adrian Zaine în trecut.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro