Reclamă

Creierul uman este mereu aflat într-o continuă dezvoltare. Din acest motiv, în domeniul neurologiei se fac cât mai multe cercetări. Fiecare informație nouă despre sistemul nervos este ceva uluitor. Cum creierul uman nu a fost complet elucidat, descoperirile continuă.

În epoca modernă, resetarea creierului a devenit una dintre cele mai interesante abordări. Cum stresul din ziua de astăzi este considerat problema principală la nivel mondial, care naște cele mai multe probleme de sănătate, foarte mare importanță îi este acordată. Iată care este sunetul ce te ajută să îți resetezi creierul.

Sunetul de 852 HZ îți resetează creierul și te eliberează de problemele pe care le ai

Pe platforma TikTok a devenit viral un clip video în care sunt explicate beneficiile acestui sunet. Potrivit informațiilor oferite de tânărul care a postat clipul video, acest sunet a făcut reale minuni pentru cei ce l-au ascultat.

„Sunetul care îți resetează creierul și te scapă de orice gând negativ. Sunetul este de 852 de HZ și a fost dovedit științific că atunci când o persoană îl ascultă, stresul dispare și corpul începe să-și revină la normal.

@costicuriosul Cel mai util #fy #trending #viral #fypシ #românia #bucuresti #arad #craiova #timisoara #pentrutine #fyp ♬ sunet original – CostiCuriosul

Mulți oameni spun că au rămas uimiți după acest experiment, nemaiavând probleme cu somnul.”, a explicat tânărul, în clipul video pe care l-a postat.

Cele mai mari curiozități despre creierul uman

pixabay

Creierul uman este alcătuit din 73% apă. Apa este esențială pentru organism. Ce înseamnă asta? Ei bine, chiar și un procent de deshidratare de doar 2% poate avea urmări grave. Printre cele mai comune, se numără activitățile cognitive, atenția și memoria.

Creierul, un organ divers

Acest organ are mai multe celule. Ele nu sunt identice, motiv pentru care s-a descoperit existența a 10.000 de tipuri de neuroni. Fiecare în parte are un scop anume.

pixabay

Multitasking-ul, unul dintre cele mai bune skill-uri

Cu siguranță toți am observat capacitatea ființei umane de a efectua mai multe sarcini deodată. În momentul în care asta se întâmplă, creierul se comută de la o sarcină la alta.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro