Reclamă

Andreea Bănică a avut parte de o surpriză de proporții din partea soțului său, chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie. Lucian Mitrea i-a dăruit artistei o mașină de teren de lux, în valoare de 60.000 de euro. Cum a reacționat vedeta? 

Andreea Bănică este o femeie împlinită! Are o familie fericită, dar și un soț care îi face toate poftele. Vedeta este căsătorită cu Lucian Mitrea de mai bine de 12 de ani, iar relația lor merge ca pe roate.

Andreea Bănică a primit cadou o mașină scumpă, de 1 iunie

De curând, celebra artistă a fost surprinsă plăcut de partenerul ei, care i-a dăruit un vehicul luxos. Pe rețelele de socializare, Andreea Bănică s-a lăudat cu darul primit de la Lucian Mitrea, însă cel mai mult s-a bucurat fiul lor, Noah, în vârstă de cinci ani. Blondina va conduce de acum înainte un jeep Wrangler Rubicon verde, care valorează în jur de 60.000 de euro.

„Era o mașină pe care mi-o doream și mi-am luat-o, până la urmă. Cu greu, dar mi-am luat-o. Noi ne facem cadouri când avem ocazii și când ne place, când avem chef și stare și bani. Eu mi-am dorit mașina și mi-am comandat-o. Dar nu știam când vine. M-am bucurat foarte mult, mai mult decât un copil”, a mărturisit ea, la Antena Stars.

foto: instagram

Din ce a făcut bani în timpul pandemiei

Andreea Bănică nu câștigă bani frumoși doar din muzică, ci și din reclamele online. Cum pandemia le-a dat mari bătăi de cap artiștilor, aceasta a găsit o soluție și a început să colaboreze cu diferite branduri. Chiar dacă recunoaște că este la început de drum în acest domeniu, Andreea Bănică a mărturisit că a câștigat destul de bine.

„Dinaintea pandemiei, nu mă ocupam în mod special de așa ceva. Dar neavând unde și când să cânt, am dezvoltat foarte tare această parte. Aceasta înseamnă ședințe foto, vorbit, învățat lucruri despre anumite produse, care-mi vin acasă, pe care le probez, să pot vorbi despre orice”, a mărturisit în urmă cu ceva timp Andreea Bănică, pentru impact.ro.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro