Reclamă

Anca Ciota a dat naștere băiețelului ei și al lui Phelipe. David Liam s-a născut pe 30 mai, iar părinții sunt în culmea fericirii. Cu toate că prezentatoarea TV își dorea să nască natural, acest lucru i-a fost imposibil, confruntându-se cu câteva probleme ce țineau de viața micuțului.

Anca Ciota și Phelipe au devenit părinți și sunt cei mai fericiți. Prezentatoarea a povestit pe contul său de Instagram că a avut câteva probleme de sănătate în ultima săptămână de sarcină. A început să îi scadă cantitatea de lichid amiotic din organism, iar bebelușul era prins în cordonul ombilical. Micuțul a venit pe lume la ora 12:30, după ce mama sa a avut contracții regulate toată noapte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Ciota (@ancaciota)

Anca Ciota se simte bine după operația de cezariană

Pentru a nu-i dăuna micuțului, medicii au sfătuit-o să nască prin cezariană, ceea ce s-a și întâmplat. Aceasta a mărturisit că s-a putut odihni în prima noapte după naștere și chiar a reușit să facă primii pași. Anca Ciota se simte mai bine după operație și vrea să își ia băiețelul acasă cât mai repede.

„Sunt bine, am trecut cu bine prima noapte. Am reușit să mă odihnesc câteva ore. Astăzi am făcut și primii pași, pentru că am făcut cezariană. Nu am reușit să nasc natural, așa cum îmi propusesem și cum mi-am dorit încă de la bun început Nu mai aveam suficient lichid, era prins cu cordonul (n.r. ombilical).

El s-a născut exact la termen. Încă de la început data estimată a fost 30 mai și mă bucura faptul că fix în noaptea de duminică spre luni au început contracțiile, erau regulate, cam la 7 minute.(…) Am ajuns luni dimineață la spital, dar după ce mi-au făcut toate controalele, după o noapte de contracții regulate, nu era niciun semn că aș putea să nasc natural. Bebele intra într-un fel de suferință fetală și atunci decizia clară a fost cezariana.”, a spus Anca Ciota pe contul său de Instagram.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro