Reclamă

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat de când și-a pierdut toată averea. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să locuiască în chirie și să conducă o mașină la mâna a doua. Deși mărturisea că s-a resemnat demult că nu mai este un om bogat, problemele financiare tot nu îl ocolesc. 

Irinel Columbeanu a primit o nouă lovitură dură! Fostul milionar de la Izvorani a fost chemat în fața instanțelor de judecată, după ce a fost executat silit. Totul se datorează unor afaceriști care au cerut radierea uneia dintre firmele lui Columbeanu. În urmă cu doar câteva zile, magistrații au admis cererea.

Irinel Columbeanu are iar probleme cu legea

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Gruop SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, …, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a fost decizia instanței, potrivit Spynews.

Totodată, Irinel Columbeanu ar fi fost acționat în instanță și de către un furnizor de energie electrică, după ce nu și-ar mai fi plătit facturile la lumină.

„Sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut în noaptea de Haloween, care probabil se încălzesc la reșou. Pe fondul liberalizării peocedeelor permise furnizorilor de utilități, nu mă mai miră nimic.

Cred că numai în România se poate ca o casă nelocuită care a ars din temelii și care mai e și debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice poate genera facturi de curent electric.”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Playtech.

foto: arhivă personală

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de patru ani

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat total, după ce și-a pierdut toată averea. În prezent, fostul milionar de la Izvorani locuiește cu chirie. Însă nu acest lucru a fost cel mai greu pentru fostul afacerist, ci mutarea fiicei sale în America, la Monica Gabor. Gurile rele au speculat faptul că lipsa banilor cu care se confruntă acum Irinel Columbeanu au stat la baza acestei decizii.

„Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, spunea Irinel Columbeanu la Kanal D.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro