Reclamă

Concurenta i-a luat pe toți fanii prin surprindere.

Simina de la Puterea dragostei se pregătește să devină mamă pentru prima dată. Soția lui Alex Zănoagă numără săptămânile până când îl va strânge în brațe pe Dominic.

Fosta concurentă a reușit să înduioșeze pe toată lumea cu ultima imagine pe care a postat-o pe pagina sa de socializare.

Doar în lenjerie intimă, Simina s-a lăsat fotografiat într-o imagine de-a dreptul adorabilă, în timp ce își mângâie burtica.
„??- Te iubesc , îngerașul nostru ❤️ @iamalexandru98”, a scris Simina în dreptul imaginii, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Naștere ușoară ❤️❤️❤️❤️ Simina / Când vine bebe? Naștere ușoară ❤️❤️??? / Oofff doamne ce burtica frumoasa ai. Nastere usoara iubita mea ❤.

Când va naște Simina
În plus, Simina a fost întrebată și când va naște, iar răspunsul a fost: „În aprilie”. Acest răspuns nu a fost pe placul celor care au întrebat:

„Acum nu mai naște în martie la sfârșit ?????dacă te uiți înapoi la emisiune și vezi când s-a terminat PD și faci calculul iese ca în aprilie naște deci ea sa dat bine în emisiune și vezi doamne era fata cuminte”.

Altcineva a întrebat-o pe Simina dacă a născut, iar răspunsul unui fan de-al Siminei a fost, evident în glumă: „da, acum a născut”, semn că și soția lui Alex Zănoagă s-a săturat de această întrebare.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro