Reclamă

Irinel Columbeanu pare să fie urmărit de ghinion. După declinul în zona afacerilor, acesta se confruntă cu o nouă situație ce l-a revoltat foarte tare. Fostul soț al Monicăi Gabor este pe punctul a fi executat silit, pentru că nu a plătit factura la curent electric pentru vila din Izvorani, care a ars din temelii în urmă cu un an. Cum a reacționat omul de afaceri?

Irinel Columbeanu este surprins de situația bizară prin care trece. Acesta o să fie executat silit pentru că nu a plătit factura la curent, pentru vila de la Izvorani, care a ars în întregime și care este debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice, de mult timp. Omului de afaceri i se pare stupidă toată situația creată și este revoltat de ce i se întâmplă.

Mai mult, Irinel Columbeanu a sugerat că probabil cei care i-au adus această problemă pe cap sunt tot aceeași, „fantomele” – cum le numește el, care i-au incendiat casa în urmă cu un an

„Consider că autorii subiectului sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut, în noaptea de Haloween, care probabil se încălzesc la reșou. Pe fondul liberalizării procedeelor permise furnizorilor de utilități, nu mă mai miră nimic. Cred că numai în România se poate ca o casă nelocuită, care a ars din temelii, și care mai e și debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice, poate genera facturi de curent electric.

Pentru mine este ceva mistic. Este paradoxal. Nu există niciun suflet care să stea acolo, iar insectele nu consumă curent, decât acele spirite care se încălzesc la reșou, nu există altă explicație. Este o situație comică”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.ro.

Irinel Columbeanu, urmărit de ghinion și „fantome”! Cum a reacționat omul de afaceri după ce a aflat că o să fie executat silit
Social media

Irinel Columbeanu, hotărât să nu cedeze

Suma pentru care Irinel Columbeanu ar urma să fie executat silit este de 730,12 lei, însă omul de afaceri nu are de gând să dea nici un ban. Acesta își susține cauza și nu intenționează să se lase prins în absurdul situației.

„Am primit mai multe notificări. Toate se contrazic. Țin să-mi comunice o altă sumă. Dar acolo, după cum spuneam, nu există niciun suflet care să genereze consum de energie. Poate găsesc vreo explicație. Sunt sume mari, nu le-am plătit. Nu plătesc curent consumat de fantome”, a mai spus Irinel Columbeanu.


Reclamă

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro