Reclamă

Andreea și partenerul ei, Gabi au participat la „Insula Iubirii” în sezonul al patrulea. Cei doi au arătat încă de la început nepotrivirea cuplului și au ieșit la scurt timp din emisiune. Concurenta a ajuns extrem de virală după ce a întrebat o ispită de „șlarfii” ei. După mai mulți ani, Andreea  are o altă viață și a arătat-o pe mama sa pentru prima dată fanilor ei.

Andreea și Gabi au intrat în emisiune cu scopul de a-și testa relația fiindcă existau unele momente de neîncredere. Cei doi au început cu jignirile, iar scandalurile dintre ei se iscau la orice pas. Din cauza diferențelor dintre cei doi, producătorii emisiunii au ales să îi trimită în România pentru că îi deranjau și pe ceilalți concurenți.

Întorși în țară, cuplul s-a despărțit, iar Andreea a trecut prin mai multe schimbări. Pe contul ei de socializare postează multe fotografii cu ea singură și este fericită. Ea a devenit cunoscută cu o replică pe care a spus-o în cadrul emisiunii. Aceasta a avut o discuție cu ispita Raul Popa și l-a întrebat dacă îi plac „slarfii” ei, iar de aici au pornit o mulțime de meme-uri în mediul online,

Andreea, mesaj emoționant pentru mama sa

Recent, mama Andreea și-a aniversat ziua. Fosta concurentă a postat o fotografie cu cea care i-a dat viață și arată foarte bine. Cele două sunt asortate, purtând rochii albastre. Aceasta a scris în dreptul imaginii un mesaj emoționant în care îi mulțumește mamei sale pentru tot sprijinul și îi dorește tot binele din lume.

„La mulți ani, dragă mamă! Iți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!
La mulți ani, mama mea frumoasă!”, a fost mesajul postat de Andreea pe contul ei de Facebook.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro