Reclamă

Lili Sandu l-a născut pe Thomas în urmă cu doi ani și două luni. Băiețelul i-a schimbat radical viața și a trebuit să se adapteze situației. Aceasta a recunoscut că nu mai avea timp pentru plăcerile sale deloc, dar a avut grijă să găsească un echilibru în toate.

Lili Sandu a trecut printr-o transformare uimitoare după sarcină. În doar două luni de la nașterea băiețelului, vedeta revenea la formele sale de invidiat, după ce a slăbit 17 kilograme, iar la 43 de ani arată incredibil.

În perioada cu sarcina Lili Sandu nu s-a restricționat de la niciun aliment. Și-a făcut pe plac, iar kilograme au apărut fără să-și dea seama. Aceasta a revenit treptat la regimul de viață pe care îl avea înainte și procesul de slăbire a fost mai simplu și ușor. Totodată, știe cum să combine alimentele pentru a aduce cât mai multe vitamine și nutrienți în organism.

„Cred că contează foarte mult nutriția. În perioada sarcinii am luat foarte multe kilograme, am mâncat atunci cam tot ce se putea mânca. Apoi am revenit la modul meu de viață sănătos de dinainte. Organismul nu uită, știe că înainte de sarcină ai avut un regim de viață bine pus la punct. Mi-am revenit ușor prin faptul că am știut ce să consum, nutrienții necesari pentru organism.”, a spus Lili Sandu.

Sursa foto: Social media

Ce obiceiuri alimentare are Lili Sandu

Lili Sandu a adoptat noi obiceiuri alimentare. Aceasta mănâncă multe fructe și legume, încercând să adopte un stil de viață cât mai sănătos și hrănitor. Recunoaște că cel mai des ia masa în picioare fiindcă nu are timp să se așeze la masă, având grijă de micuțul Thomas.

„Acum mesele le iau în picioare, dar nu recomand. Nu mai am timp nici să mă așez la masă. O singură dată mă așez cu Thomas la masă, când mănâncă el la prânz. Mănânc la fel de mult avocado pentru că îi place și copilului, spre bucuria mea. Eu pregătesc totul, mă mai ajută mama, dar e mai mult pe zona de ciorbițe. Am încercat să introduc în dieta lui Thomas tot felul de alimente naturale, fără prăjeli. Salate, broccoli. Încerc să mănânc cât mai multă hrană vie, neprocesată și să dorm cât pot. Dar nu, la ora 6 sună gongul.”, a mai adăugat aceasta.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro