Simona Gherghe s-a confruntat cu câteva kilograme în plus așa că nu a stat mult pe gânduri și a trecut la dietă. Vedeta a văzut rezultatele imediat și a reușit să slăbească cinci kilograme. Dieta „minune” pe care a urmat-o a trimis-o în bucătărie și a făcut-o să își descopere pasiunea pentru gătit.
Simona Gherghe a avut nevoie să dea câteva kilograme jos și a trecut la dietă. Aceasta a urmat un regim alimentare echilibrat, bazat mai mult pe produse vegetale și mâncare gătită. Vedeta Antena 1 a fost nevoită să intre în bucătărie pentru a-și prepara mesele și a descoperit o nouă pasiune.
„Daca mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puțin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ținut o dieta care a avut și rezultate. Am slăbit cinci kilograme și mă simt foarte bine. Acum intru în bucătărie și gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puțin câte puțin și sunt la faza în care mă mențin. Mi-am dat seama că se poate și așa… gătind eu!”, a declarat Simona Gherghe.
Simona Gherghe a renunțat la carne
Simona Gherghe a mai menționat că a introdus în alimentația sa, cu ajutorul dietei, legume sănătoase precum sparanghelul, broccoliul și varza, pe care a învățat să le prepare într-un mod delicios. Mai mult, vedeta a renunțat parțial și la carne, pe care încearcă să o consume tot mai rar.
„Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazăre, ciupercile. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, daca îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc.
De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine daca mănânc mai rar carne. Iar daca vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea și să mă aprovizionez de acolo.”, a mai spus Simona Gherghe.