Reclamă

De-a lungul anilor, multe dintre vedete au fost prinse cu minciuna, chiar dacă au încercat să ascundă anumite întâmplări, decizii, relații sau chiar aventuri din viața lor. Timpul a confirmat informațiile inițiale, iar vedetele au fost obligate de împrejurări să-și „corecteze” atitudinea. Fie că au ținut secret vreo iubire sau a fost vorba de vreo ruptură sentimentală ascunsă. Ori despre o sarcină falsă, episoadele respective au rămas în istoria showbizului românesc.

Printre vedetele despre care vorbim astăzi și care sunt vizate în cele de mai sus, se numără Bianca Drăgușanu și Andreea Marin. Cele două au fost prinse cu „mâța-n sac„, încercând să ascundă anumite lucruri și declarând cu totul și cu totul altele. Ei bine, a sosit momentul să dăm totul pe față și să aflați și voi ce n-ați bănuit până acum.

Andreea Marin spunea că nu-și dorește „circ mediatic” dar…

La începutul anului 20143, când „Zâna surprizelor” divorța de Ștefan Bănică, cei doi au promis că nu vor transforma despărțirea într-un circ mediatic. Însă…situația dintre ei a prins o altă turnură:

Nu vreau să ies la TV cu viața mea privată. Nu voi vorbi despre alte lucruri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre”.

După câteva luni, când Andreea Marin a apărut la brațul noului ei iubit, Bănică a ținut neapărat să argumenteze situația într-un mod mai nepacifist:

„Din momentul în care am divorțat, fosta mea soție e liberă să facă tot ce vrea, ca și mine, de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani și poziția neclară vis-a-vis de presupusa ei relație au trezit noi speculații. Potrivit celor apărute în presă, rezultă că relația dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre.”

Nici replica zânei nu a întârziat să apară. Aceasta a declarat că este fericită de când s-a despărțit de fostul soț. În plus, aceasta preciza pe acea vreme că Ștefan Bănică a fost extrem de agresiv. Deci, cum rămâne cu: „nu ne dorim circ mediatic?”

Vedetele din România care au fost prinse cu „mâța-n sac”. Ce declarații mincinoase au făcut Bianca Drăgușanu și Andreea Marin despre viața personală
social media

Bianca Drăgușanu nu a recunoscut că a făcut avort

Bianca Drăgușanu nu a recunoscut faptul că a făcut un avort. Blondina a insistat asupra vieții private, spunând că numai ea poate știi ce s-a întâmplat în viața ei. La un moment dat, Cancan.ro a dovedit că fosta asistentă Tv minte în legătură cu acest lucru și le-a oferit cititorilor toate fișele de externare ale Biancăi. Aceea a fost dovada clară că focoasa blondină a întrerupt sarcina la trei săptămâni după ce s-a căsătorit cu Victor Slav.

Vedetele din România care au fost prinse cu „mâța-n sac”. Ce declarații mincinoase au făcut Bianca Drăgușanu și Andreea Marin despre viața personală
Social Media

Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro