Reclamă

Este celebră în întreaga țară și apreciată pentru cariera sa muzicală în urma căreia a căpătat un succes răsunător. În ultima vreme mulți și-au pus întrebări și despre înfățișarea ei, căci să ne fie cu iertare, dar Loredana Groza nu arăta deloc atât de „bombastică” înainte. Și dacă vă întrebați când mai exact, ei bine, să zicem că atunci când poza în Playboy. 

Poate că mulți dintre voi nu vă mai aduceți aminte de asta, dar cu siguranță Lore nu a uitat. Cum ar putea să uite un lucru atât de controversat din trecutul ei? Însă, dacă i-am aduce aminte, credeți că ar recunoaște? Ei bine, rămâne de văzut. Până atunci, vrem să vă vorbim despre cum arăta blondina în acea perioadă, dar și ce sumă a câștigat pentru pozele nud

Loredana Groza, transformată total în anii 2000

Loredana era la fel de… blondă. În prezent a rămas la aceeași nuanță a părului, însă s-a schimbat foarte mult estetic. În anii 2000 vedeta nu era chiar atât de „bombastică” și nici nu avea sânii atât de mari sau buzele atât de voluminoase. Nici pomeții sau picioarele nu erau atât de voluptuoși, însă trecem peste. Veți vedea chiar voi imaginile și vă veți convinge singuri. Vă asigurăm că le-am ales pe cele mai decente!

Cum arăta Loredana Groza pe vremea când poza în Playboy și ce sumă a câștigat pentru pozele nud. Nimeni n-ar fi zis că e una și aceeași persoană. FOTO
arhivă presă

Suma pe care a câștigat-o Loredana din Playboy

În noiembrie, mai exact în anul 2000, atunci când revista Playboy era în toi, aniversându-și primul an pe piața din România, pe coperta revistei pentru bărbați, se afla Loredana Groza. La acea vreme era una dintre cele mai iubite femei din țară, datorită pieselor sale și a talentului muzical. Tot în acea perioadă, blondina vorbea despre sex fără complexe sau inhibiții.

A fost convinsă să pozeze nud pentru 13.000 de euro, cea mai mare sumă primită atunci de către o vedetă. Revista s-a vândut ca pâinea caldă, aproximativ 143.500 de exemplare. Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia, iar negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni, când ea abia născuse.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro