Reclamă

Vica Blochina a ajuns în atenția tuturor, după ce a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani. Blondina a dus dintotdeauna o viață lipsită de griji și a stat numai în preajma bărbaților potenți financiar. Puțini știu ce avere impresionantă a reușit să strângă vedeta în ultimii ani. O să rămâi mut de uimire! 

Vica Blochina are o avere imensă

În urmă cu ani buni, Vica Blochina a recunoscut că a avut o relație extraconjugală cu fostul antrenor al României, Victor Pițurcă. În plus, ea dezvăluia că mereu a fost atrasă de bărbații cu bani mulți. Deși în ultima perioadă s-a tot speculat că Vica ar avea probleme financiar, ba chiar că ar urma să fie evacuată din apartamentul în care locuiește, blondina a negat aceste zvonuri și se laudă că stă foarte bine cu banii. Se pare că ea mai deține patru apartamente şi zece terenuri.

„Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”, declara Vica Blochina.

Vica Blochina dezvăluia cu sinceritate că nu a umblat niciodată cu bărbați săraci.

„Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fiță cu Adiță.

foto: instagram

A pierdut apartamentul pe care Victor Pițurcă i l-a făcut cadou

În ultimii ani, vedeta a acumulat datorii de mii de euro la întreținerea apartamentului, astfel că locuința sa a fost dată spre licitație. Anul trecut, asociația de proprietari a câștigat procesul și a executat-o silit pe blondină. Vica Blochina primise locuința cadou de la tatăl copilului ei, Victor Pițurcă, în anul 2007.

„Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin. Am dat 300 de mii pe euro pe apartament”, spunea Vica Blochina, în 2020.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro