Reclamă

Suntem din ce în ce mai aproape de sezonul estival, iar mintea noastră zboară deja la soare, plajă și valurile mării. Toate femeile își doresc un bronz perfect anul acesta, iar pentru asta ar trebui să urmeze câteva sfaturi și trucuri deloc greu de pus în practică.

Bronzul oferă pielii o strălucire aparte, cu toții știm acest lucru, dar nu mereu avem timp să stăm la plajă atât cât ne-am dori. Pentru acest lucru am găsit soluția perfectă, iar dacă vrei să economisești timp și bani, urmează aceste trucuri geniale.

Cum să obții bronzul perfect vara aceasta

Dacă vrei să dai pielii o strălucire aparte, trebuie să urmărești câteva sfaturi foarte importante. Unul dintre acestea este să nu consumi niciodată alcool atunci când ești la plajă, pentru că deshidratează organismul și predispune pielea la arsuri.

Înlocuiește orice tip de băutură de acest fel cu apă plată, limonadă sau sucuri naturale. Pielea se va bronza mult mai rapid dacă este hidratată așa cum se cuvine.
Sursa: Social Media

Important este să nu folosești produse pe bază de substanțe chimice pentru a te bronza mai rapid. Înlocuiește-le cu uleiuri naturale pentru a stimula întreg procesul.

Un produs ce conține ulei de bacuri, de exemplu, acționează precum un autobronzant, însă nu afectează pielea.

Uleiul de bacuri hidratează, are proprietăți antirid, stimulează producția de colagen și poate estompa vergeturile.

Uleiuri naturale pentru expunerea la soare

Un ulei intensificator pentru bronzare, dar care are și protecție UV nu trebuie să lipsească din geanta de plajă.

Ea conferă pielii un ton auriu, dar și protecție în timpul expunerii la soare. Uleiul de morcov, de exemplu, favorizează și uniformizează bronzul, este antioxidant, radiant și revitalizant.O altă variantă iubită de toate doamnele și domnișoarele este chiar uleiul autobronzant iluminator. Acesta oferă o textură catifelată pielii și o face să strălucească mai bine ca oricând. Produsele cu active regenerante sunt untul de cacao, uleiul de cocos, uleiul de migdale și uleiul de bacuri.


Reclamă

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro