Reclamă

Despre Loredana Groza se cunosc o mulțime de detalii, însă atunci când vine vorba despre soțul ei, puțini știu câte ceva despre el, mai ales cum arată. Jurata de la „X factor” este căsătorită de peste două decenii cu Andrei Boncea, iar împreună au o fiică minunată, pe nume Elena.

Cu toate acestea, pe Andrei nu-l cunoaște multă lume. Drept pentru care, mulți fani ai Loredanei își doresc cu ardoare să-l vadă pe soțul ei. Acesta are însă o carieră impresionantă în actorie și nu e mai prejos decât partenera atunci când vine vorba de succes.

Cine este și cum arată Andrei Boncea

Soțul Loredanei Groza are 50 de ani și este producător de film și televiziune. Acesta are la activ mai multe producții cinematografice. Printre ele se numără „Supraviețuitorul” sau „Fire and Ice”, cât și „Garcea și oltenii”. A participat în calitate de producător la mai multe producții internaționale realizate în România. Printre ele se numără „Amen” sau ”Callas Forever”.

De asemenea, acesta a colaborat și la producția filmului „Joyeux Noel”, cel care a fost nominalizat la Premiile Oscar în 2006, pentru film străin. Andrei este un bărbat prezentabil. Se poartă numai la costum și e vizibil că-i place să fie mereu aranjat și dichisit. La fel ca și cântăreața, acesta adoră să fie mereu îmbrăcat la 4 ace și nu uită de eleganță. Andrei Boncea nu-și contrazice vârsta prin aspectul fizic și se completează perfect cu blondina.

Imagini nemaivăzute cu soțul Loredanei Groza. Cum arată, de fapt, Andrei Boncea. FOTO
social media

Ce spunea Loredana Groza despre gelozia în căsnicie

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.”, spunea Loredana.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro