Reclamă

Mirela Vaida este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv. De când prezintă emisiunea „Acces direct” din cadrul trustului Antena 1, aceasta a devenit extrem de faimoasă și a căpătat o comunitate impresionantă de fani. Însă, nu despre asta e vorba, ci despre cum arăta vedeta în urmă 19 ani, atunci când era doar o adolescentă. 

Mirela Vaida face ce face și își șochează fanii, însă la modul plăcut. De data aceasta, fotografiile cu vedeta Tv de pe vremea când avea doar 19 ani au făcut înconjurul presei și urmează cu siguranță să circule rapid și în mediul online. Vei rămâne de-a dreptul uimit atunci când o vei vedea!

Mirela Vaida era de nerecunoscut în urmă cu 19 ani

Imaginile cu prezentatoarea au devenit virale în presă și cu siguranță urmează să uimească o mulțime de internauți și fani ai vedetei. După cum se știe deja, Mirela se clasează în topul celor mai frumoase și îndrăgite prezentatoare din țară. Are mereu zâmbetul pe buze și este plină de energie pozitivă. Blondina aduce de fiecare dată emoție în sufletul telespectatorilor. Ba mai mult, aceasta are un stil aparte prin care îți ține urmăritorii aproape de micile ecrane dar și de conturile ei de socializare.

Imagini incredibile cu Mirela Vaida în adolescență! Prezentatoarea de la „Acces direct” este de nerecunoscut
arhivă presă

Mirela Vaida arăta de senzație și se bucura de pasiunea ei muzicală

Ei bine, fanii vedetei au fost extrem de uimiți să vadă fotografii cu celebra moderatoare de pe vremea când era doar o adolescentă. În urmă cu 19 ani, Mirela debuta în trupa „D’or”, făcând senzație cu vocea sa, dar și cu trupul sexy. Aceasta purta atunci ținute sumare, precum bluze minuscule sau fuste foarte scurte. Avea un decolteu generos, iar picioarele lungi ieșeau perfect în evidență prin ținutele provocatoare.

Era o puștoaică în toată regula, putem spune că era chiar tânără și neliniștită. Pe acea vreme, Mirela Vaida a încercat mai multe stiluri muzicale, însă, într-un final aceasta a ales cariera în televiziune. Lucru care i-a adus mare succes, întrucât, la ora actuală este una dintre cele mai faimoase prezentatoare din România.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro