Reclamă

Andreea Marin se numără printre cele mai frumoase femei din showbiz. „Zâna surprizelor” a făcut furori de-a lungul timpului prin felul în care arată, fiind considerată cea mai feminină și delicată prezență din România. Despre ea se cunosc o mulțime de lucruri, însă există o curiozitate care stă pe buzele tuturor de ceva timp. Și anume, dacă are sau nu, operații estetice. Iată adevărul pe care cu siguranță l-ai așteptat atâta timp!

La 47 de ani, Andreea Marin arată impecabil, nearătându-și sub nicio forma vârsta. Mulți consideră că nu are mai mult de 30 de ani, după felul în care arată. Prezentatoarea are mare grijă de aspectul fizic și nu a încetat să strălucească oriunde și-a făcut apariția. Ei bine, are sau nu, Andreea Marin intervenții estetice?

Andreea Marin nu este de acord cu operațiile estetice!

Se pare că Andreea Marin nu este adepta operațiilor estetice. Vedetei nu îi este teamă să îmbătrânească și să-și păstreze aspectul natural. „Zâna surprizelor” preferă să facă vizite la saloanele de înfrumusețare pentru a-și schimba des look-ul. Aceasta nu apelează nici la alte trucuri pentru piele, ci doar își întreține tenul curat și cât mai puțin încărcat cu machiaj.

„Nu sunt adepta intervențiilor. Un machiaj te poate ajuta să arăți mai bine într-o zi în care cearcănele sunt prea mari. Poate ca aș schimba, dar am făcut-o deja, culoarea părului, dar și lungimea, tunsoarea.

M-am bucurat de un spirit mai tineresc cu părul scurt, uneori inegal. Schimbarea nu trebuie să fie mare, trebuie să te facă pe tine să te simți bine în propria piele.”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unui interviu mai vechi.

Adevărul despre intervențiile estetice ale Andreei Marin. A apelat sau nu, „Zână surprizelor” la „artificii” de înfrumusețare
Colaj Substantial

Ce reguli de îngrijire respectă Andreea Marin

„Nu aș putea spune că am secrete. Pot să spun doar că e bine să-ți menții fața curată, machiajul să fie cât mai fin, mai natural. Nu-ți încărca fața, porii, mai ales că poate nu ai nevoie de asta, nu încerca să-l îmbătrânești. Până la urmă, ceea ce folosim în exces nu face decât să adauge ani.”, a mai spus vedeta într-un interviu.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro