Reclamă

Irinel Columbeanu a trăit o viață de lux și nu a știut de ziua de mâine. A avut cele mai frumoase parteneri, mașini, case și vacanțe de vis, la care alții doar visează. Fostul afacerist a ajuns într-o situație neplăcută și viața plină de fast a rămas doar o amintire.

În trecut deținea un garaj de mașini de lux, iar toată lumea întorcea capul după ele pe stradă. Astăzi, fostul milionar poate fi văzut la volanul unui Mercedes E Class din anii 2000. Bentley-ul Continental cu sute de cai putere a rămas doar o amintire pentru Irinel Columbeanu.

Fostul soț al Monicăi Columbeanu a fost văzut într-o situație care i-ar fi putu pune viața în pericol. Un participant la trafic l-a filmat pe acesta mergând pe prima bandă, cu viteză redusă și cu ușa deschisă larg, deși este interzis prin lege acest lucru, anunță Cancan.

Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare și toată lumea a putut observa vehiculul pe care îl folosește fostul om de afaceri. Nu se știe motivul pentru care mergea cu ușa deschisă, poate că sistemul de închidere era defect și nu a fost reparat. Nimeni nu poate afla răspunsul, dar ceea ce a făcut este periculos, atât pentru el, cât și pentru ceilalți șoferi din trafic.

Sursa foto: Cancan

În 2012 au apărut problemele financiare pentru Irinel Columbeanu

Problemele în afaceri au început din anul 2012. Acesta nu mai putea să achite ratele pentru un credit în valoare de 5.5 milioane de euro. Deși în 2006 avea o avere estimată la 60 de milioane de euro, care a crescut până la aproximativ 150 de milioane de euro. Fostul afacerist a pierdut banii, iar problemele au început să apară.

Pentru neplata creditului, banca i-a pus sechestru pe vila omului de afaceri din Izvorani. Irinel Columbeanu s-a mutat în chirie într-un apartament cu două camere într-un complex rezidențial. Bolidul pe care îl avea la acea perioadă, un Bentley achiziționat cu suma de 240.000 de euro a fost vândut la prețul de 29.000 de euro.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro