Reclamă

Credeai că doar femeile își doresc să arate bine și să-și pună formele în evidență? Ei bine, te-ai înșelat. Iată că și bărbații apelează la intervenții estetice pentru îmbunătățirea aspectului fizic. Până acum câțiva ani, majoritatea pacienților clinicilor de chirurgie plastică era formată din femei. Acum, însă, numărul persoanelor care apelează la aceste proceduri este în continuă creștere și este constituit de masculi. 

Surprinzător, bărbații sunt la fel de complexați ca și femeile. Unii apelează la intervenții ușoare, iar alții la operații estetice complicate sau neașteptate. Printre multe alte zone la care aceștia își doresc îmbunătățiri, bărbații fac un lucru incredibil, care va șoca pe toată lumea.

Bărbații apelează la injectarea acidului hialuronic în zona intimă

Tu ai auzit de această procedură? Ei bine, se pare că bărbații apelează la injectarea penisului cu acid hialuronic. Un medic estetician a explicat totul pe TikTok. Aceștia fac acest lucru pentru a-și mări volumul. Se injectează aproximativ 10 ml, iar grăsimea sau acidul hialuronic se injectează circular la nivelul penisului pentru a-i mări volumul, conform  spuselor medicului estetician. Iată videoclipul în care specialista explică totul! Sigur ai rămas deja uimit!

@drdianagheorghita Și bărbații apelează la intervenții estetice. ?Știai despre această procedură? #medicinaestetica #acidhialuronic #hialuronicacid #drdianagheorghita #hialuronicacidmen #fyp #foryoupage #5pasidebine #viral ♬ i want it i got it – Official Sound Studio

La ce alte intervenții estetice mai apelează bărbații

Pentru a scăpa de complexele fizice, bărbații apelează la cele mai populare operații estetice. La fel ca în cazul femeilor, aceștia optează pentru ele, având ca scop să-și pună „masculinitatea” și formele în evidență, sau să-și corecteze zonele corporale de care nu sunt încântați.

  • rinoplastie (remodelarea nasului)
  • tratament cearcăne cu acid hialuronic
  • regenerare păr (terapia PRP)
  • tratament transpirație excesivă cu toxină botulinică
  • liposucția zonei cervicale (bărbie dublă)
  • tratament toxină botulinică pentru ștergerea ridurilor de expresie
  • ginecomastia (dezvoltarea excesivă a sânilor la bărbați)
  • otoplastie (corectarea urechilor decolate sau clăpăuge)
  • intervenții chirurgicale de modelare și conturare a corpului (liposucție sau abdominoplastie)

Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro