Reclamă

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. El a reprezentat România la Eurovision în anul 2006, unde a obținut locul patru. Acesta are un preț accesibil pentru evenimente și pentru abilitățile sale muzicale, nu cere sume exorbitante. 

Mihai Trăistariu a fost un fenomen în urmă cu câțiva ani când piesele sale răsunau peste tot. Acesta a lăsat-o mai ușor cu industria muzicală și s-a axat pe domeniul antreprenoriatului, unde are mai multe firme pe care le gestionează. Artistul încă mai are concerte și este plătit bine pentru acestea.

În cadrul podcast-ului moderat de Gojira, Mihai Trăistariu a recunoscut prețul pe care îl cere să cânte la un eveniment. Chiar dacă mulți artiști și-au mărit prețurile după pandemie, acesta a rămas la fel. Suma este accesibilă oricui și anume 1.500 de euro.

Piesa „Tornero” cu care a participat la Eurovision i-a adus un succes răsunător și a câștigat foarte mulți bani. El a reușit să-și cumpere un o mașină marca Porsche și să aibă grija de firma de de taxiuri. Totodată, a investit în afaceri care au funcționat și i-au rotunjit veniturile la acea vreme.

„Concertele mi-au adus mie bani și difuzările la radio. Eu am avut câștiguri 10% și tot mi-au ajuns. Mi-am luat mașină și aveam 64 de taxiuri. Încă de atunci am simțit nevoia sa investesc. Cel mai mult am luat în Suedia, când am cântat în Malta am luat 4.300 de euro. Casa de discuri a negociat asta. Prețul meu pentru concert este de 1.500 de euro și am fost certat de casa de discuri.”, a spus Mihai Trăistariu în cadrul podcast-ului.

Sursa foto: Social media

Cât a câștigat Mihai Trăistariu la Eurovision

Mihai Trăistariu a vorbit și despre participarea sa la Eurovision. Acesta a mărturisit că nu a primit niciun ban din partea organizatorilor show-ului, doar i-a crescut popularitatea. L-a dat exemplu pe Conchita Wurst care lua 500 de euro pe o reprezentație, iar după Eurovision, a ajuns la 30.000 de euro.

„Strict din Eurovision nu am făcut niciun ban, că nu te plătește. Eurovisionul nu dă bani. Îți dă titlu dacă ieși locul întâi și un trofeu de care să te bucuri toată viața. Îți atinge atât de mare cotă chiar după a doua zi. De exemplu, Conchita a declarat că înainte de Eurovision cânta pe undeva, dar fără peruci și alte cele, doar ca băiat pe 500 de euro, că doar atât primea. După Eurovision lua chiar și 30.000 de euro, asta era tariful după show. A doua zi ești wow. După ce am câștigat în România cu piesa „Tornero”, iar presa nu scria de bine, că nu aveau încredere. Mi-am pus ca scop că vin acasă cu un rezultat wow și a ieșit.”, a mai adăugat Trăistariu.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro