Reclamă

În ultimii ani, Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar soția lui, Oana, este cea care are grijă de el în permanență. Fostul edil al Capitalei a ajuns de urgență la spital pe 6 martie, după ce a suferit un preinfarct. Iată ce spune Oana Lis despre starea de sănătate a soțului său. 

Viorel Lis a suferit un preinfarct

Viorel Lis a fost internat la secția de Terapie Intensivă, după ce a suferit un preinfarct. Cu toate că are 77 de ani, fostul primar al Capitalei a fost externat din spital, pentru că nu are și are complicații la inimă. Acum, Oana Lis a făcut o serie de declarații despre partenerul ei. Vedeta a precizat că Viorel Lis își dorește enorm să trăiască, iar în prezent urmează un tratament medicamentos.

„El își dorește să trăiască, mă iubește prea mult ca să mă lase. A ieșit din Terapia Intensivă. Este pe salon. Este tratat foarte bine. Din tot răul a fost răul cel mai mic. La început vorbea mai greu, pentru că e normal, după intervenție, de la pastile nu prea te înțelegi. Problemele astea sunt de la o zi la alta. Sunt mulțumită că e pe mâini bune și pot să stau liniștită, cât de cât, în situația respectivă. Probabil că și binele pe care l-a făcut în viață se întoarce”,a spus Oana Lis la Antena Stars.

foto: social media

Care este starea lui de sănătate acum

Fostul primar al Capitalei trebuie să fie atent cu medicamentele, în caz contrar, starea sa de sănătate s-ar putea înrăutăți. După ce a revenit de la spital, Viorel Lis a avut mai multe atacuri de panică.

„A avut noroc că eu am știut ce să fac în acel moment, mi-am dat seama că este infarct, salvarea a venit repede pentru că s-a întâmplat de dimineață. A avut noroc de niște medici cardiologi foarte buni la Floreasca, le mulțumesc încă o data. Într-adevăr, acum este foarte slăbit, trebuie să ia un tratament toată viața, o singură pastilă dacă o uită se poate înfunda stendul, e destul de periculos’’,  a mărturisit Oana Lis pentru aceeași sursă.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro