Reclamă

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști. Cu siguranță toată lumea a auzit de piesa „Împodobește, mamă, bradul”, pe care o cântă în perioada de sărbătoare. De fiecare dată când are un spectacol, publicul său este numeros, iar succesul său a crescut foarte mult. Acesta a vorbit despre glumele care se fac despre el în mediul online și are o replică pentru internauții care au această ocupație.

Fuego a adoptat mai multe stiluri muzicale până a ajuns la cel potrivit. De mulți ani, el cântă muzică ușoară și populară pentru a-i încânta pe fani cu vocea sa. Odată cu lansare piesei „Împodobește, mamă, bradul”, acesta a fost ținta glumelor internauților în mediul online.

Fuego se amuză de glumele făcute pe seama sa

Artistul a mărturisit în cadrul unui podcast moderat de Marius Manole că știe glumele care se fac despre el și, pe multe din ele, le apreciază. Dacă sunt făcute pentru amuzant și nu conțin cuvinte jignitoare, Fuego chiar este mulțumit și râde de ceea ce vede. În schimb, internauții care jignesc și au adresări jignitoare îi displac acestuia.

@serkan.ser.92 #intrebareameseirotunde #fypシ #protv #foryou #aboutlife #amusing #tiktokromamia #fy #mariusmanole #yp #pentruvoi ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound

„ – Tu știi glumele care se fac despre tine? Cum se primești”

„ – În mare parte le cunosc. Nu mă deranjează glumele despre brad și măicuță și mai știu eu ce. Uite și o glumă bună auzită: „Toată lumea se trage din maimuță, doar Fuego din măicuță.” Este o glumă super tare și chiar am râs. Eu m-am simțit bine. Sau mai era o glumă ca într-o cameră să pui zece brazi și îi dai lui Fuego un singur glob ca să împodobească. Sunt glume bune, unele. Eu iubesc glumele bune, care sunt făcute calitativ, unele persoane știu să le facă. În schimb urăsc grosolănia, mediocritatea, jignirile, lucrurile vulgare făcute de unii care nu înseamnă nimic. Ei toată viața lor nu vor face nimic. Asta urăsc cel mai mult la anumite persoane.” 


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro