Reclamă

Atunci când ne cumpărăm un telefon modern, probabil ceea ce ne interesează cel mai mult este capacitatea de memorie. De asemenea calitatea camerei de fotografiat și design-ul. Însă, dispozitivele inteligente de pe piața electronicelor sunt mai dotate decât am fi crezut. 

În timp ce ne dăm de ceasul morții atunci când cineva pune mâna pe telefonul nostru, există anumite funcții care îți pot păstra informațiile în siguranță. De exemplu, există anumite opțiuni pe are dacă le vei activa din setările telefonului, nu-ți vor lăsa apropiații să-ți acceseze nicio aplicație de pe dispozitiv.

Funcții ale telefonului despre care nu știai

Un tânăr a devenit viral pe TikTok după ce a publicat mai multe videoclipuri în care le vinde ponturi deținătorilor de Iphone. Știm că poate n-ai fi crezut sau poate că nu te-a interesat până acum. Întrucât, iubitorii de iOS sunt mai mult încântați de fotografii, design sau pur și simplu de faptul că dețin un dispozitiv apple. Dar, de acum poți folosi toate funcțiile telefonului tău pentru a-ți păstra totul safe. Iată ce ne învață tânărul expert în tehnologie.

@vladvaida Pentru oamenii mei cu ✨TRUST ISSUES✨ yt: vlad vaida #romania #tiktokromania #invatapetiktok ♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Cum activezi funcția care nu le dă voie celorlalți să-ți acceseze meniul telefonului

„Uite ce funcție să folosești dacă dai telefonul tău cuiva. Prima fază este să mergi în setări, apoi la accesibilitate. Cauți acces ghidat, îl pornești, iar apoi mergi la „passcode setting”. Pui o parolă după care să setezi accesul ghidat.

Din acest moment, dacă dai telefonul tău cuiva și îl lași pe o anumită aplicație, apăsând de 3 ori butonul de blocare sau „home button”, în cazul celor ce au modele de Iphone mai vechi, persoana care are telefonul tău în mână nu va mai putea să iasă din aplicația în care ai rămas.

Aceasta va avea acces doar la aplicația deschisă când ecranul a fost blocat. Ca să dezactivezi această funcție, trebuie să apeși din nou de trei ori, pui parola deja setată de tine, iar meniul va reveni la normal!”, a transmis tânărul pe TikTok


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro