Reclamă

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, dar de-a lungul timpului toată lumea a fost curioasă să afle cum reușește cântăreața să se mențină într-o formă de zile mari. Vedeta mărturisește că nu ține nicio dietă, însă are grijă la alimentație. 

Chiar dacă anii trec, Inna continuă să arate extrem bine și să aibă un trup de invidiat. Cântăreața de talie internațională nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, iar doamnele și domnișoarele mereu s-au întrebat care este secretul artistei de a se menține atât de bine.

Inna, secretul unui trup de invidiat

Cântăreața mărturisește că nu se abține de la lucrurile care îi plac, indiferent că este vorba de dulciuri, paste sau pâine, însă e atentă să nu facă exces.

Cum arată un început de zi din viața Innei

Inna dezvăluie că în fiecare zi are un program extrem de bine stabilit, dar deseori se trezește la ora 9, merge și bea o cafea, dar mănâncă și micul dejun pregătit de iubitul ei.

După aceea, aceasta merge să se antreneze în sală cu antrenorul său personal, iar ulterior fie merge la studio, fie merge să se vadă cu oamenii dragi din viața ei.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul”, mai precizat Inna.

Sursa: Social Media

Reclamă

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro