Recent, Pepe și-a sărbătorit iubita. Artistul a ales să-i organizeze lui Yasmine o petrecere nemaipomenită. Iubita sa este însărcinată în patru luni. Așadar, Pepe se consideră un bărbat împlinit și norocos, mai ales pe plan personal.

Pepe și Yasmine formează un cuplu de aproape doi ani. După ce s-a despărțit de fosta soție, Raluca Pastramă, artistul și-a găsit alinarea în brațele Yasminei Ody. La puțin timp după ce și-au oficializat relația, Pepe a anunțat că iubita sa este însărcinată și va aduce pe lume un băiețel.

Recent, a fost ziua Yasminei, iar Pepe a dorit să-i organizeze iubitei sale o petrecere deosebită cu această ocazie. Așadar, cântărețul de muzică latino s-a ocupat de toate detaliile pentru a organiza viitoarei mămici o petrecere de neuitat.

social media

Pepe a organizat o petrecere inedită pentru iubita sa Yasmine Ody cu ocazia zilei sale de naștere

Pepe se declară unul dintre cei mai norocoși și împliniți bărbați, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Cântărețul a reușit să treacă peste divorțul de Raluca Pastramă, iar acum și-a găsit liniștea în brațele Yasminei Ody.

Pe data de 16 mai, Yasmina a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Așadar, cu această ocazie specială, Pepe i-a organizat o petrecere surpriză. Yasmina a fost emoționată până la lacrimi atunci când i-a văzut pe toți cei dragi adunați la petrecerea organizată.

După cum se știe, Yasmina va aduce pe lume primul copil peste șase luni. Mai mult decât atât, cuplul va avea un copil în aceeași perioadă în care fosta soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, va aduce pe lume o fetiță. Pepe a vrut să facă public anunțul, în cadrul unui concert, cum că actuala sa iubită va aduce pe lume un băiețel.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă.