Reclamă

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu și Victor Slav își făceau surprize inedite. Toată lumea știe că focoasa blondină a prezentat pentru o perioadă emisiunea „Te vreau lângă mine”. Atunci, fanii erau extrem de încântați s-o vadă pe micile ecrane. 

Într-una dintre ediții, vedeta a avut parte de o surpriză neașteptată din partea lui Victor Slav. Acesta a venit la paravan pentru a o surprinde într-un mod fantastic. Totul a fost de mirare pentru Bianca, întrucât nu s-a așteptat niciodată să aibă parte de un asemenea moment.

Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții din partea lui Victor Slav

Întâmplarea a avut loc de Ziua Îndrăgostiților, când Bianca Drăgușanu a avut parte de cea mai mare surpriză din partea lui „Cupidon” care a apărut din senin în platoul emisiunii pe care aceasta o prezenta. Ceea ce a făcut ca momentul să fie extrem de caraghios, a fost faptul că vedeta nu avea habar ce surpriza care i s-a pregătit. „Cupidon” a rugat-o  să se așeze la paravan și să-i vorbească bărbatul care a venit special pentru ea în emisiune.

 

@starlovve♬ sunet original – Angel

Cei doi au avut parte de cel mai „hot” momentul al acelui an, iar reacțiile lor au fost de proporții. Victor s-a prezentat cu un buchet fastuos de flori în fața alesei inimii lui și s-au bucurat împreună de moment. Dar nu oricum, ci în prezența personajului îmbrăcat în straiele lui Cupidon care le-a transformat momentul în ceva de senzație.

S-au sărutat pasional, iar blondina a fost extrem de uimită atunci când l-a văzut pe soțul ei la paravan. Cu siguranță cei doi n-au uitat acele momente, chiar dacă au decis s-o ia pe drumuri separate în urmă cu ceva timp. Secvența s-a viralizat pe rețelele de socializare în ultima perioadă, iar fanii au „savurat” din plin imaginile cu cei doi.


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro