Reclamă

Surse apropiate de Moscova, dar și mai multe informații distribuite pe rețeaua Telegram de un fost colonel al Securității din Rusia, arată că Vladimir Putin are grave probleme de sănătate și a fost supus unei operații.

Jurnaliștii italieni de la La Stampa, cei care citează sursele amintite mai sus, precizează că Vladimir Putin are cancer, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc, după ceremoniile de Ziua Victorie, din 9 mai.

Vladimir Putin are cancer și a fost supus, în regim de urgență, unei operații

Cândva în ultima săptâmâni, căci data nu se știe exact, după ce a început să se simtă extrem de rău, Vladimir Putin a fost transportat de urgență la o clinică din Moscova, unde o echipă de medici era pregătită pentru operație.

În urmă cu o săptămână, în timpul paradei de Ziua Victoriei, una dintre cele mai importante sărbătări din Rusia, președintele Vladimir Putin a folosit luni o pătură pentru a-și acoperi picioarele.

Această imagine este în contradictoriu cu cea care a fost proiectată prin nenumărate reportaje în care liderul de la Kremlin face baie în apă înghețată, vânează la bustul gol sau se scufundă în lacul Baikal. Site-urile specializate indicau o temperatură de circa 10 grade în Moscova.

Vladimir Putin, internat de urgență la spital, unde a fost operat de cancer. Câte clone îi vor înlocui
Pixabay

Două clone sunt pregătite să îi ia locul

Moscova ar fi organizat, în acest context „înlocuirea” lui Vladimir Putin timp de zece zile.Două sosii au fost pregătite să joace rolul președintelui rus în eventuale apariții publice.

Au fost, de asemenea, pregătite filme menite să ilustreze o activitate „normală” a președintelui rus. În imaginile respective, liderul de la Kremlin participă la întruniri și semnează diverse documente.

Se pare că toată această regir are ca rol de a lăsa impresia că Vladimir Putin păstrează controlul în orice moment.

La Stampa mai precizează și că în curând se va afla rezultatul operației la care a fost supus președintele rus. Informația va decide, practic, soarta războiului din Ucraina şi situația din Rusia.

În ultimii ani, președintele rus a fost implicat în mai multe situații traumatice, fiind consemnat, de pildă, că s-a lovit la coloana vertebrală.

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro